Llink


Op één been dwars door Nicaragua

Beyond Boundaries deze zomer bij LLiNK

Elf avonturiers staan op het punt geschiedenis te schrijven. Deze mannen en vrouwen maken een avontuurlijke reis dwars door Nicaragua. Van de Atlantische kust tot aan het koele water van de Stille oceaan. Alléén zouden de avonturiers nooit hun doel kunnen bereiken, maar samen leveren ze een nooit eerder vertoonde prestatie. Samen met expeditieleider Ken Hame hebben ze 28 dagen om 350 kilometer af te leggen en... ze zijn allemaal lichamelijk gehandicapt. Beyond Boundaries is vanaf 12 juli vier weken lang om 20:20 te bekijken op Ned3.

De elf avonturiers banen zich een weg door de jungle, trekken ze langs rivieren vol krokodillen en beklimmen een levende vulkaan. Zullen ze hun doel bereiken en hun voeten in het water van de Pacific kunnen koelen?

Beyond Boundaries is vanaf woensdag 12 juli om 20:20 uur te zien op Nederland 3. Beyond Boundaries is een programma van LLiNK. Met haar programma's wil LLiNK kijkers en luisteraars inspireren een bijdrage te leveren aan een vrije, eerlijke en duurzame wereld. Sinds september 2005 zendt LLiNK uit op Nederland 3, Radio 1, 3FM, Radio 747 en www.LLiNK.nl.

Beeldmateriaal in hoge resolutie is te vinden op: http://www.llink.nl/Beeldmateriaal.133.0.html