Politieberichten Rijn & Venen, 09.30 uur

Utrecht, 12-07-2006

49 Bekeuringen

BREUKELEN Dinsdag 11 juli kregen 49 bestuurders een bekeuring omdat zij op de Parallelweg de geslotenverklaring negeerden. De politie controleerde van 14.35 tot 17.20 uur.

Fietsster over de kop

MAARSSEN Een fietsster die een verkeerspaal aan de Oostwaard over het hoofd zag, heeft dinsdag vermoedelijk een gebroken kaak opgelopen.

De 57-jarige vrouw uit Utrecht raakte de paal, tuimelde over de kop en brak door de val vermoedelijk haar kaak. Politie en ambulancedienst kregen omstreeks 18.20 uur de melding en verleenden eerste hulp. De vrouw is per ambulance naar het Oudenrijnziekenhuis vervoerd.

Auto tegen boom

VREELAND Op de Provinciale weg N201 tussen de Singel en de Rijksstraatweg is dinsdag een automobilist tegen een boom beland. De man raakte gewond.

Omstreeks 17.25 uur reed de automobilist, een 40-jarige inwoner van Nederhorst Den Berg, in de richting van Vreeland. Vermoedelijk omdat hij onwel werd, reed hij schuin de weg over en raakte hij een boom in de berm aan de overzijde. De man zat bekneld in zijn auto en werd door de brandweer bevrijd. Met vermoedelijk borstletsel is hij per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Zijn auto moest worden weggetakeld. De Regionale Verkeersdienst doet onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval.