Ingezonden persbericht


Persbericht

Microsoft kiest Avanade als System Integrator van het jaar

~ Consultant ontvangt Healthcare Partner Award 2006 ~

Almere, 12 juli 2006 - Avanade Netherlands BV is door Microsoft verkozen als System Intergrator van het jaar. Tijdens een jaarlijks evenement in Huizen zijn de Microsoft Healthcare Partner Awards 2006 uitgereikt. Met deze awards worden partners beloond die het afgelopen jaar bijzondere of innovatieve oplossingen op het gebied van de gezondheidszorg hebben geïmplementeerd, op basis van Microsoft-technologie.

Avanade ontvangt de award voor de inzet en betrokkenheid die de organisatie het afgelopen jaar heeft getoond op het gebied van de integratie van zorgsystemen op basis van de HL7-standaard. Dit moet leiden tot een toename van innovatieve ICT-oplossingen in de gezondheidszorg gebaseerd op Microsoft-technologie.

"ICT-systemen in de zorg zijn zeer divers en er zijn er veel die van nature niet optimaal met elkaar communiceren", aldus Luit Schokker, Business Development Executive bij Avanade. "Avanade is een jonge partij in Nederland en we hebben de uitdaging opgepakt om hierin verandering te brengen. We zijn zeer verheugd met deze prijs die geldt als een aanmoediging voor de partners van Microsoft."

Bericht voor de redactie

Over Avanade
Avanade is een joint venture van Accenture en Microsoft en levert klanten over de hele wereld veilige, betrouwbare en schaalbare op Microsoft gebaseerde oplossingen. Avanade is ontstaan vanuit de marktbehoefte aan diepgaande technische kennis van het Microsoft-platform. Avanade is opgericht in 2000 en heeft sindsdien een enorme groei doorgemaakt. Klanten van Avanade in Nederland zijn onder meer Interpolis, SaraLee, PWN, A&O Services en ABN AMRO. De Nederlandse vestiging, waarbinnen ruim 80 Microsoft-specialisten werkzaam zijn, bevindt zich in Almere. Avanade is in minder dan zes jaar uitgegroeid tot 39 vestigingen in 21 landen met ruim 4.000 medewerkers. Natuurlijk kunt u ook een bezoekje brengen aan de website van Avanade: www.avanade.nl.

Voor verdere persinformatie kunt u contact opnemen met:

Ingrid van den Nieuwenhof van LEWIS Communicatie BV Tel: +31 (0)40 235 46 00
E-mail: ingridv@lewispr.com

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com