Politie Hollands Midden

Datum: 12 juli 2006


---
Leiden Politie onderzoekt verdachte situatie

De politie stelt een onderzoek in naar een mogelijke schietpartij in Leiden Noord. Dinsdag 11 juli even voor 23.00 uur werd een aantal meldingen gedaan over vermoedelijk een ruzie ter hoogte van de Lidl bij de Standerdmolen en omgeving Ketelmeerlaan. Daarbij werden enkele knallen gehoord. De politie heeft nog niet kunnen vaststellen of er daadwerkelijk geschoten is. Getuigen verklaren twee auto's te hebben gezien en dat er vermoedelijk ruzie was tussen twee groepen. De politie stelt een onderzoek in en verzoekt getuigen die nog niet gehoord zijn zich te melden.

Alphen aan den Rijn Alphenaar weer aangehouden voor diefstal kratten

De politie heeft woensdagnacht 12 juli wederom een 32 jarige Alphenaar aangehouden op verdenking van diefstal van bierkratjes. De politie kreeg omstreeks 03.00 uur de melding dat er twee kratjes bier van het balkon van een woning op de eerste etage van een flat aan het Aïdaplein waren weggenomen. Op basis van het signalement zijn agenten naar de woning van de verdachte, een bekende van de politie, gegaan. Daar troffen ze de man aan en in twee vuilcontainers vier kratten bier. Twee van de kratten bleken afkomstig te zijn van de diefstal van het Aïdaplein. De politie heeft de verdachte al meerdere keren aangehouden voor hetzelfde feit.

Gouda Meisjes stelen uit zes winkels

De politie heeft dinsdag 11 juli in de middag een 14 jarig meisje uit Waddinxveen en een 15 jarige uit Gouda aangehouden op verdenking van winkeldiefstal. De meisjes werden door personeel van een warenhuis aan de Kleiweg betrapt waarna de politie werd ingeseind. Bij de meisjes werden goederen aangetroffen die afkomstig waren van diefstal uit zes winkels in Gouda.

Gouda Aanhouding na diefstal telefoon De politie heeft dinsdag 11 juli een 18 jarige man uit Gouda aangehouden op verdenking van het stelen van een mobiele telefoon. Een bewoonster van de Gaarderslag in Gouda deed aangifte bij de politie van diefsal. Zij kon haar telefoon die zij in huis had neergelegd niet meer vinden. Die dag, dinsdag 11 april, waren er twee werknemers in haar huis aan de slag geweest die werkzaamheden hadden verricht. Het vermoeden bestond dat één van hen de telefoon had weggenomen. De poilitie stelde na haar aangifte een onderzoek in en traceerde de nieuwe 'eigenaar' van de telefoon. Het onderzoek leidde naar één van de werknemers, de 18 jarige Gouwenaar. De verdachte had de telefoon weggenomen uit huis. Hij had de telefoon even zelf gebruikt en vervolgens doorverkocht. Uit het politie onderzoek bleek dat de tweede werknemer er niets mee te maken had. Tegen de Gouwenaar wordt proces-verbaal opgemaakt.

--- einde berichten ---
---

Postbus 4240 ( Hollands Midden 2350 CE Leiderdorp ( Bureau Communicatie Telefoon 071-5459801 Fax 071-5459326



Bureau Communicatie Telefoon 071 - 5459800 Fax 071 - 5459326 ---- --