Gemeente Schiedam


Burgerjaarverslag 2005 is uit

Over Burger en Gemeente is de titel van het Burgerjaarverslag 2005. Het is voor de vierde maal dat de burgemeester in een eigen verslag, een beeld geeft van de manier waarop de Schiedammer bij de gemeentelijke activiteiten wordt betrokken. Ook de dienstverlening door de gemeente komt er ruim in aan bod. In dit laatste burgerjaarverslag van burgemeester Scheeres vraagt hij met name aandacht voor het 'meedoen' door Schiedammers want juist hierdoor wordt een gemeente een gemeenschap.

De waarde van het burgerjaarverslag wordt ook steeds duidelijker. Niet alleen geeft het vergelijkingsmateriaal van hoe het met de dienstverlening staat, maar ook de gemeentelijke organisatie doet met deze informatie zijn voordeel. Juist dit stimuleert, om het verslag verder uit te bouwen en daarmee de kwaliteit van de service van de gemeente aan de Schiedammers verder te verbeteren.

U kunt daarbij helpen door uw vragen, opmerkingen of suggesties door te geven. Dat kan telefonisch op 010 2465304 of in een briefje of mailtje aan het Gemeentelijk Informatie Punt (GIP) . Het postadres van het GIP is postbus 1501, 3100 EA Schiedam, het
e-mailadres info@schiedam.nl

Wilt u een exemplaar van het verslag neem dan contact op met het GIP of loop er even langs in de Stadswinkel aan het Stadserf. Het verslag is ook hier te downloaden.