Van Lanschot Bankiers


Van Lanschot - analistenteam valt wederom in de prijzen

In zijn jaarlijkse onderzoek naar de kwaliteit van de aanbevelingen van aandelenanalisten heeft het Britse onderzoeksbureau AQ Research het analistenteam van Van Lanschot Bankiers uitgeroepen tot nummer één voor zijn aanbevelingen voor de Nederlandse midkap aandelen. Ook in de diverse categorieën van beste analisten namen de analisten van Van Lanschot topposities in. Het onderzoek is gepubliceerd in het Benelux Research Yearbook 2006.

's-Hertogenbosch, 12 juli 2006

F. van Lanschot Bankiers NV is de oudste onafhankelijke bank van Nederland met een geschiedenis die teruggaat tot 1737. De bank richt zich op een tweetal doelgroepen: de vermogende particulier en het middelgrote (familie)bedrijf. Van Lanschot staat voor kwalitatief hoogwaardige dienstverlening, waarin integrale advisering, persoonlijke service en maatwerk centraal staan. Van Lanschot NV is genoteerd aan de Euronext Amsterdam Stock Market.


*****

Perscontacten Van Lanschot: A.J.J. Barens, directeur Corporate Communicatie. Telefoon +31 (0)73 548 36 76; mobiel +31 (0) 6 229 353 02; e-mail A. Barens@vanlanschot.com; fax +31 (0)73 548 33 49.

Bezoek onze website voor meer informatie over Van Lanschot: http://www.vanlanschot.org