Gemeente Capelle a/d IJssel

Wensmuur Schenkel

In het kader van het project Schenkel voor alle leeftijden organiseert bewonersondersteuner Esther Reijerkerk op woensdag 12 juli 2006 van
19.00 tot 21.00 uur een buurtbijeenkomst voor de bewoners van de Florabuurt op het veldje bij de Wingerd tegenover de nummers 138-180 (1^e veldje vanaf de C1000). Deze avond staat de wensmuur centraal. Alle bewoners kunnen hun wensen voor de buurt daarop plaatsen.

Bewoners worden uitgenodigd, om onder het genot van een kopje koffie en wat lekkers, te praten over de eigen woonbeleving in de Florabuurt. Zij kunnen hun wensen aangeven met betrekking tot de woning, buitenruimte, speelplaatsen, woonomgeving en de buurt. Aart-Jan Moerkerke (wijkwethouder), Esther Reijerkerk (bewonersondersteuner), Arend Smit (Com·wonen), Jacques Lems (buurtagent) en Gino Promes (LinC) zijn uitgenodigd om deze avond bij te wonen. Deze bijeenkomst is dus een uitstekende gelegenheid om de direct betrokken professionals te ontmoeten!

Bewonersondersteuning is er voor u! Opmerkingen, klachten, ideeën: we zijn er om MET U te werken aan verbetering van de leefbaarheid. Dus bel gerust of kom langs op Meidoornveld 192.

Ook voor meer informatie, of als u actief wilt meehelpen met de organisatie van diverse activiteiten in uw eigen buurt, kunt u contact opnemen met Esther Reijerkerk, telefoon 06-38313324.