Gemeente Ermelo


GEMEENTEGIDS 2006-2007

De nieuwe gemeentegids 2006-2007 van de gemeente Ermelo is de afgelopen week verspreid. Het thema van de gemeentegids is Zorgzaam Ermelo. Mocht u de gids niet ontvangen hebben dan is hij te verkrijgen bij de receptie van het gemeentehuis.

De gemeentegids bevat als vanouds informatie over het bestuur van de gemeente, de gemeentelijke organisatie en gemeentelijke producten en diensten. Daarnaast bevat deze gids een handige wegwijzer met informatie over onderwerpen als cultuur en vrije tijd, dienstverlening, dieren, huisvesting, medisch, milieu, onderwijs, religie, sport, vervoer en zorg. Uiteraard zijn ook het verenigingsleven en de maatschappelijke organisaties hierin vertegenwoordigd. Ook vindt u in de handige lokale telefoongids op alfabetische volgorde, alle particulieren, bedrijven en instellingen binnen de gemeente.

Wegener Suurland, heeft in samenwerking met de gemeente Ermelo de gemeentegids uit gegeven.

Aanvulling in gemeentegids 2006 2007
In de nieuwe gemeentegids, die u deze week in de brievenbus ontvangt, is op pagina 66 bij Buurt- & dorps- & wijkorganisaties wijkplatform Zuid helaas weggevallen. Knip deze gegevens uit en leg het bij pagina 66 in uw gids, dan heeft u de informatie weer compleet:

Wijkplatform Zuid
Inl: J.M. Vastenhoud
Lion Cachetstraat 47
3851 ZD Ermelo
Tel. 0341 551263
e-mail: jm.vastenhoud@tele2.nl