ID&T


Dance-Tunes.com nieuwsbulletin week 27

Deze week weer veel nieuwe releases, nieuwe internationale top 10 charts en labels!

Moguai I Want I Need I Love (Kontor) // Trance
I Want I Need I Love is Moguais muzikale verwoording voor Sensation White 2006 in Duitsland. De eerste editie van Sensation in Duitsland vond een jaar geleden plaats en was zeer succesvol te noemen. Meer dan 20.000 bezoekers volledig in het wit gekleed beleefde voor het eerst het grootste indoor Dance event van Duitsland. Dit jaar heeft zeer succesvolle DJ/ Producer Moguai de eer gehad om het officiële anthem te produceren. Moguais DJ sets varieren tussen de Techhouse en electro, maar het is zijn unieke stijl die hem anders maakt dan alle anderen. I Want I Need I Love is een prima Trance plaat die het Sensation gevoel goed weergeeft. Het zal dan ook niemand verbazen dat juist deze productie is gekozen door ID&T.

Housebreakerz You Dont Know 9Atlantic Jaxx) // House Toen de Britse mannen achter de Housebreakerz, Jeremy Sylvester, Nathan E Drake en Slarter John, elkaar voor het eerst ontmoetten vonden ze het tijd om de dance scène eens goed op te schudden met een compleet vernieuwende sound. En dat is gelukt! De Housebreakerz staan bekend om hun unieke geluid, een combinatie van Break Beat, House, Soca, Funk, Scar, Reggae, Punk, Electro en Rock. Zelf omschrijven ze hun stijl als Urban Dance Music. Met hun nieuwe track You Dont Know blijven ze dicht bij hun eigen roots. Een vrolijke en vernieuwende track met invloeden van allerlei muziekstijlen. Een prima track voor de warme zomerdagen.

Layo and Bushwacka Kick Your Ass (Olmeto) // Techno Na het succes van Feels Closer en het legendarische Love Story is het tijd voor een nieuwe Layo & Bushwaka release, getiteld Kick Your Ass. De track is uitgebracht op eigen label van de mannen, Olmeto. Kick your ass wordt tegelijk uitgebracht met Less Is More. Zoals je kan verwachten van beide heren is ook hun laatste release een lekkere minimal Tech House plaat met een donkere kant. Goed voor een avondje in de club, maar ook zeker lekker voor in de huiskamer! Layo & Bushwaka hebben ook met Kick your ass weer een goede plaat afgeleverd.

Groovewatchers BugBear (Gumb) // Electro
De Briljante mannen achter de Groovewatchers komen met hun imniddels alweer derde release. Uit op Gumb Records leveren de Groovewatchers met BugBear wederom een kwaliteitstrack af. Het is een zeer goede, smerige Electro-House productie zoals het bedoeld is! Een dansbare beat, een lekkere onderliggende groove en de electro sounds zorgen dat de track een hoog clubgehalte krijgt. Het nummer is zeer positief ontvangen en heeft al support gekregen van vele uit de scène. Luister, en oordeel zelf!
De B-kant is overigens ook meer dan de moeite waard en heeft als titel Viruz meegekregen.

Dance-Tunes top 10 week 27


1- Sander Kleinenberg This Is Sensation Little Mountain Recordings
2- Fedde Le Grand Put Your Hands up 4 Detroit Spinnin Records
3- Don Diablo Never Too Late (To Die) Sellout Sessions
4- Ron Van Den Beuken Find The Way Spinnin Records
5- Menno de Jong & Leon Bolier Presents Magma Fundamental Rec.
6- SMF vs Bas & Ram MDMA AA Records

7- Walt Let The Music Play - Carnal.

8- D.O.N.S Big Fun Kontor Records

9- Club Generation Patch E Double Dance

10- Gabriel vs Nilz Noize Very Disco

www.Dance-Tunes.com

Geplaatst op: 12-07-2006