Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op zoom (12/07)

BERGEN OP ZOOM, 12 juli 2006

Vier gewonden bij aanrijding
STEENBERGEN: Bij een aanrijding op de Zeelandweg-Oost zijn woensdagmiddag vier inwoners van Eerbeek gewond geraakt. Een 23-jarige inwoner uit Oud-Vossemeer maakte een proefrit in een bestelbusje toen zij wilde draaien op de Zeelandweg-Oost. Daarbij zag zij een Jeep over het hoofd met daarin de vier inwoners van Eerbeek. Een frontale aanrijding was het gevolg waarbij de vier inzittenden uit de auto werden geslingerd. In het voertuig zaten namelijk geen gordels. Drie gewonden uit de jeep zijn afgevoerd naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom.

Politie houdt man aan tijdens koperdiefstal
OSSENDRECHT: Een 23-jarige inwoner van Hoogerheide is dinsdagavond door de politie aangehouden tijdens de diefstal van een koperen leiding. De politie had een melding gekregen dat er mogelijk sprake zou zijn van koperdiefstal op de Meiduinweg. Daar aangekomen treft men de 23-jarige verdachte aan die druk bezig is een koperen leiding uit te graven. De verdachte is aangehouden en na verhoor met een dagvaarding heengezonden.

Man aangehouden voor bezit harddrugs
ROOSENDAAL: In de nacht van dinsdag op woensdag belde een 21-jarige inwoner van Roosendaal de politie omdat hij ruzie had met een aantal mensen op de Jan Vermeerlaan. De politie heeft hierop de boel gesust en de man begeleidt naar zijn auto. Aangekomen bij zijn auto bleek deze niet te zijn verzekerd. Bij verdere controle zag de politie in de auto een slagwapen liggen en een aantal zakjes met harddrugs. Hierop is de man aangehouden. De man is aangehouden. Na verhoor is de man heengezonden. Een proces-verbaal zal worden opgemaakt. De aangetroffen goederen zijn inbeslaggenomen.

Bij inbraak ontvreemde auto brandend aangetroffen
ROOSENDAAL: In de nacht van zondag op maandag is er ingebroken in een bedrijf aan de Vijfhuizenberg. Bij deze inbraak is een personenauto gestolen van het merk Suzuki Swift. De daders konden binnenkomen door een rolluik van het bedrijf te forceren en een ruit te vernielen. De gestolen auto werd in de nacht van dinsdag op woensdag brandend aangetroffen op een parkeerplaats van de Bulkenaarsestraat.

Politie houdt jongen aan voor belediging
ROOSENDAAL: De politie heeft een 14-jarige inwoner van Roosendaal aangehouden voor belediging en het niet bij zich voeren van een identificatiebewijs. Na verhoor is de jongen door zijn ouders opgehaald.

Auteur: Nicolette Bovenhorst