Juli 2006

Jarig? Noordelijke Golden Tulip hotels tracteren Jarig zijn is leuk. Bij de Golden Tulip hotels in het noorden van het land geldt zelfs: hoe ouder hoe leuker. De hotelgroep biedt jarigen een financieel cadeautje in de vorm van een forse korting op een diner, overnachting of wellness arrangement in één van de Hotels, Inns en Resorts in Groningen, Friesland en Drenthe. Voor alle duidelijkheid: het kortingspercentage is gelijk aan de leeftijd van de jarige. Zo is een jaartje ouder worden weer leuk.

Groningen, Friesland & Drenthe
Wie van lekker uitgaan houdt en jarig is, kan zich niet meer laten tegen houden door de prijs van een feestelijke verjaardag. Wie dat op een aangename en financieel voordelige wijze wil vieren gaat naar één van de Golden Tulip Hotels, Inns of Resorts in Groningen, Friesland en Drenthe.

Legitimeren
En wie wil er na het overleggen van een legitimatiebewijs, want dat is één van de voorwaarden, niet zijn verjaardag op riante wijze vieren op bijvoorbeeld de Waddeneilanden? Of heerlijk dineren op één van andere de prachtige locaties in Noord Nederland, of lekker kuren. Kortom: keuze genoeg.

Reserveren
De actie geldt alleen in de maand waarin de gast jarig is en is op basis van beschikbaarheid. Er moet uiteraard vooraf worden gereserveerd. Meer informatie en een uitgebreide omschrijving van de voorwaarden zijn te vinden op http://www.meerdanhotel.nl/