Mojo Concerts

5 Days Off breidt programma uit met Junkie XL

Voor de liefhebber van de betere electronische muziek is het ieder jaar vaste prik: ook dit jaar belooft 5 Days Off een ijzersterk programma neer te zetten. De zesde editie van het festival biedt je een staalkaart van alles wat de electronische scene momenteel te beiden heeft.

Er wordt momenteel druk gesleuteld aan het programma, maar we kunnen nu alvast een tipje van de sluier oplichten. Momenteel woont hij in het zonnige Los Angeles, maar speciaal voor 5 Days Off komt Junkie XL over voor een exclusief optreden. Tussen zijn remixwerkzaamheden voor Britney Spears en Coldplay door heeft de Nederlandse sound wizzard gewerkt aan zijn eigen album Today: een typisch liedjesalbum waarop gitaar, electronica en vokalen perfect in elkaar opgaan.

Al eerder werd bekend gemaakt dat Richie Hawtin, Maxïmo Park en David Guetta ook van de partij zijn. Meer namen worden binnenkort bekend gemaakt. Hou de site van 5 Days Off regelmatig in de gaten voor het laatste updates.

Vanaf zaterdag 6 mei start de kaartverkoop met een zeer beperkt aantal passe-partouts voor de die hard fans. Vanaf zaterdag 13 mei zijn ook losse dag- en locatiekaarten verkrijgbaar.

Woensdag 12 t/m zondag 16 juli 2006
Melkweg, Paradiso, Nederlands Instituut voor Mediakunst - Amsterdam

Verkoop passe-partouts begint zaterdag 6 mei om 10.00 uur via de grotere postkantoren, de grotere Free Record Shops, VVV en GWK's, 0900 300 1250 (45 cpm), Amsterdams Uitburo 0900 0190 (40 cpm) en de bekende voorverkoopadressen. Tevens via Interactieve Teletext SBS6, pagina 699 (betaling via telefoon) en FAME Music (Amsterdam).