Swingende ouders bezorgen kinderen groot feest

De vliegende pappa's organiseren Theater-Disco Show

ZWOLLE, 20060703 -- De vliegende pappa's, een groep van 8 enthousiaste vaders, namen maart 2005 het initiatief om leuke, verrassende, buitenschoolse activiteiten te organiseren voor de kinderen van basisschool "De Vlieger" in Zwolle. Het vliegende pappa kinderfonds werd medio 2006 opgericht om de steeds groter wordende activiteiten mede mogelijk te maken. Door in mei 2006 voor 300 ouders een uiterst succesvolle 70-80's party te organiseren in de Proosdij (en hiervoor een bescheiden entree te vragen) kreeg het vliegende pappa kinderfonds een vliegende start.


Hierdoor kunnen we op 12 juli in de Proosdij een spectaculaire Theater-Disco Show organiseren met DJ Djaimy Stroeve (inderdaad de zoon van DJ Hans Stroeve), dansspektakel van Dansschool Ria van Diffelen en als klap op de vuurpijl Nederlands enig werkelijk succesvolle buikspreekact voor kinderen :
Serge en Coco (voor meer info zie www.sergeencoco.nl)

Serge van Eijk laat de aap Coco en eend Joris tot leven komen in een spectaculaire show met goochelen, zingen , dansen en nog veel meer. De show (bekend van TV en De Efteling) heeft in de landelijke pers zeer veel lof ontvangen en staat bekend als een van de leukste kindershows in Nederland.
Het beproefde recept Gratis Entree, Gratis Ranja en veel verrassend vermaak voor alle leerlingen van basisschool De Vlieger staan weer garant voor een fantastische middag waarvoor wij u graag uitnodigen, neemt u hiervoor contact op met onze PR pappa Eddy Lokhorst op 06-17528360 of per mail op info@devliegendepappas.nl


Voor meer achtergrondinformatie over de pappa's en hun beweegredenen verwijzen wij graag naar de website :

www.devliegendepappas.nl



De Vliegende pappa's