Laatste wijzigingen en blokkenschema online in weekend 5 days off

Met festivals is het altijd onvermijdelijk: wijzigingen in het programma. Ook met 5 days off zijn er wat verschuivingen: Justice, Trabant en Eddy de Clerq hebben hun optreden afgezegd. Dimitri neemt de honeurs waar van Eddy de Clerq en Boys Noize vervangt met een dj-set het optreden van Justice. Wie in de plaats komt van Trabant, is nog niet bekend. Hou de 5 days off site in de gaten.

Natuurlijk wil je weten hoe laat je favoriete live act of dj aan de beurt is. Het complete programma met alle aanvangstijden is vanaf dit weekeinde te vinden op de officiële site van 5 days off. Bovendien is het programma in een overzichtelijk blokkenschema gegoten waarmee je in één oogopslag ziet wie hoe laat waar staat. Print 't uit en neem 't mee!

In de aanloop naar 5 days off is er in de media veel aandacht aan de vele artiesten die deel uitmaken van het uitgebreide programma. Zo reisde weekblad Vrij Nederland een weekend mee met het fenomeen Dave Clarke, van Amsterdam, via een modderconcert in Chichestre tot een oorsplijtende zegetocht in de technohemel van Londen.

'Het beroep van dj is voor Dave Clarke a way of life. Nee, moe wordt hij er nooit van. 'Ik zal meteen maar toegeven dat ik een adrenaline-junkie ben. Elk weekend de wereld over vliegen, dat geeft een kick. Een prachtige manier van leven ook, daar betaal ik graag de prijs voor. Ik zal waarschijnlijk geen tachtig worden, maar dat wil ik niet eens.'

Het gehele interview staat in de Vrij Nederland van deze week. Deze ligt nu in de winkels.

Kijk voor alle ins en outs op de site van 5 days off.

Woensdag 12 t/m zondag 16 juli 2006
Melkweg, Paradiso, Nederlands Instituut voor Mediakunst - Amsterdam