Ingezonden persbericht


Persbericht

Peak Bros stelt Marco de Zoete aan als adviseur

Allrounder helpt beheerorganisaties verder te professionaliseren

Rotterdam, 12 juli 2006 - Peak Bros, hét aanspreekpunt in de markt op gebied van service management, heeft Marco de Zoete aangesteld als adviseur. In deze functie zal hij zich voornamelijk bezig houden met het adviseren van klanten op het gebied van servicemanagement.

Voordat Marco de Zoete bij Peak Bros in dienst trad, was hij 8,5 jaar werkzaam bij Capgemini. Hij heeft veel ervaring opgedaan bij diverse organisaties en is gecertificeerd servicemanager. Vanuit deze rol heeft hij bij diverse klanten beheerorganisaties ingericht of verder geprofessionaliseerd.

"Bij veel organisaties kom je dezelfde knelpunten tegen", aldus Marco de Zoete. "De oorzaak kan opvallend vaak worden teruggebracht tot een gebrek aan focus op de klant. Omgaan met klanttevredenheid, de wijze van communiceren en het geven van de juiste aandacht aan de klant blijken voor dienstverlenende organisaties soms lastig. Oplossingen worden dan ten onrechte gezocht in de techniek of procedures. Peak Bros ziet servicemanagement als het verlenen van optimale service aan de klant, waarbij die klantfocus nadrukkelijk wél aanwezig is en ik kan me in die visie uitstekend vinden."

"Marco is een echte allrounder in ons vakgebied", aldus Bart Kollau van Peak Bros. "Dat hij toetreedt tot onze organisatie en dus gaat opereren in een markt die steeds dynamischer wordt zal door alle partijen gewaardeerd worden."

(227 woorden)

Over Peak Bros
Peak Bros is een management adviesbureau in Nederland en aanbieder van diensten op het gebied van servicemanagement. De missie is het inrichten en optimaliseren van service-organisaties. Peak Bros adviseert bedrijven o.a. over klantcontact strategieën, beheerstrategieën, inrichtingstrategieën, marketing en communicatie, identiteit marketing en sourcing strategieën. Opdrachtgevers van Peak Bros zijn interne dienstverleners zoals facilitaire, ict en shared service organisaties en externe dienstverleners. Meer informatie: www.peakbros.nl

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Ingrid van den Nieuwenhof van LEWIS Communicatie BV Tel: +31 (0)40 235 46 00
Fax: +31 (0)40 235 46 01
E-mail: ingridv@lewispr.com

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com