Tulp Keukens live op SSA ERP Ln

Nieuw ERP systeem in gebruik ter ondersteuning van kernprocessen

RIJSSEN, 20060712 -- Met het aansnijden van een taart is Tulp op 19 juni jl. operationeel gegaan met SSA ERP LN. Na een inspanning van slechts 3,5 maand is Tulp succesvol gemigreerd van haar Enterprise Resource Planning (ERP) systeem: Triton 2.2d naar SSA ERP LN. Het betreft de meest recente versie ERP software van SSA Global, de opvolger van de SSA BaaN IV en SSA BaaN ERP. Een goede samenwerking tussen het projectteam van Tulp Keukens en de Korade specialisten heeft gezorgd voor een snelle, kwalitatieve en zorgvuldige implementatie, ondanks de complexiteit van het traject.


Bij Tulp is primair gekozen voor een migratie naar SSA ERP LN met enkele optimalisaties en een nieuwe koppeling naar een branchespecifieke verkoop software applicatie. De Tulp situatie kenmerkt zich door een gecompliceerd productieproces dat vraagt om een vergaande inzet van productconfiguratie en hoge mate van flexibiliteit. Middels de implementatie van SSA ERP Ln kan Tulp Keukens het ERP-systeem nog specifieker afstemmen op haar bedrijfsprocessen.

Een doorslaggevende factor voor de keuze van SSA ERP Ln was de uitgebreide standaard functionaliteit van het pakket, waardoor er geen noodzaak is tot ontwikkeling van maatwerk. Dit was wel aanwezig in de oude Triton structuur. De keuze voor Korade als implementatiepartner is terug te voeren op de jarenlange ervaring van Korade met de verschillende Baan versies en de professionaliteit van de consultants. Met deze implementatie van SSA ERP Ln bewijst Korade zich opnieuw als gerenommeerd SSA Baan dienstverlener.

Over Tulp
Tulp is één van de grootste keukenfabrieken van Nederland met hoofdkantoor in Rijssen en 13 verkooppunten in Nederland. Tulp verzorgt het gehele proces van ontwikkeling, productie, verkoop en plaatsing van de keuken. De 130 enthousiaste medewerkers zijn geheel gericht op klantvriendelijkheid en leveren van kwaliteit. Tulp maakt uitsluitend keukens volgens individueel ontwerp. Een Tulp keuken wordt samen met de klant op maat ontworpen en klantspecifiek geproduceerd in eigen fabriek. Vervolgens begeleidt Tulp het gehele proces tot en met het plaatsen en opleveren van de keuken om zeker te stellen dat het eindproduct voldoet aan de strenge eisen die men stelt.

Over Korade BV
Korade is een klantgerichte ICT dienstverlener in de markt van het Midden en Klein bedrijf met een focus op ERP dienstverlening rondom de SSA Triton/BaanIV & ERP LN producten. Korade is in Nederland één van de twee grootste SSA dienstverleners, gebaseerd op het aantal consultants alsmede het loyale klantenbestand. De organisatie onderscheidt zich door jarenlange ervaring en resultaatgerichte werkwijze. Korade heeft een zeer uitgebreide ervaring in zowel de uitvoering van migraties alsook de optimalisatie van bedrijfsprocessen. Op deze wijze levert Korade een maximale bijdrage aan de doelstellingen van klanten.




Ingezonden persbericht