Politie Zeeland


---


Z-2674-2006 Winkeldiefstal in Oostburg
Woensdagmiddag werden in een winkelpand in de Burchtstraat in Oostburg oogschaduw en tandpasta gestolen.
In totaal werden er 38 doosjes oogschaduw en 12 tubes tandpasta weggenomen. De waarde van de gestolen spullen bedraagt enkele honderden euro's.

O-2675-2006 Bromfiets krijgt klapband, Heinkenszand
In de Dorpsstraat kwamen woensdag om 18.15 uur een bromfiets en een auto met elkaar in botsing omdat de bromfiets een klapband kreeg.
De voorband van de bromfiets, bestuurd door een 16-jarige inwoner van de gemeente Borsele, klapte waardoor de bestuurder met zijn voertuig op de andere weghelft terechtkwam. Hij raakte de tegemoetkomende auto, bestuurd door een 19-jarige man uit dezelfde gemeente, aan de linkerzijkant. De bromfietser liep lichte schaafwonden op, de bromfiets en de auto raakten beschadigd.

Z-2676-2006 Aanrijding in Axel
Op de splitsing Tractaatweg / Langeweg ontstond woensdag om 19.20 uur een aanrijding.
Een 31-jarige Axelse bestuurder van een bedrijfsauto reed over de Langeweg en wilde linksaf om over de parallelweg van de Tractaatweg verder te rijden. Hij gaf richting aan en ging naar links. Een achteropkomende 32-jarige motorrijder uit dezelfde plaats haalde de auto, ondanks het aangeven van de richting links in, waardoor een aanrijding ontstond waarbij de motor en de auto beschadigd raakten.

---- --