Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

SPEELLAND BEEKSE BERGEN OP ZONDAG 16 JULI IN COUNTRY & WESTERN-SFEER

Live-muziek, linedancing, western markt en kinderentertainment in Hilvarenbeek

Hilvarenbeek, dinsdag 11 juli 2006 - Speelland Beekse Bergen verkeert op zondag 16 juli in de sfeer van het wilde westen. Tijdens de 'Country & Western Family Experience' kunnen bezoekers van Speelland Beekse Bergen live-optredens bijwonen van countrymuzikanten, een workshop linedancing volgen en een bezoek brengen aan de western markt. Kinderen kunnen zich deze dag niet alleen urenlang vermaken met de talrijke attracties, maar ook genieten van speciaal kinderentertainment.

Speelland Beekse Bergen in Hilvarenbeek organiseert op zondag 16 juli de 'Country & Western Family Experience'. Tijdens dit evenement, dat geschikt is voor bezoekers van alle leeftijden, waant men zich voor één dag in het wilde westen. Op het dagprogramma staan naast optredens van de countrybands Tresspass en Big Wheel ook workshops linedancing voor beginners en gevorderden. Op de speciale western markt bieden diverse standhouders allerlei items aan die passen bij het onderwerp variërend van hebbedingetjes tot kleding en laarzen. Naast de tientallen (water)attracties in Speelland Beekse Bergen kunnen kinderen zich gedurende het evenement ook laten schminken en is er een ballonnenclown aanwezig. Op het terrein kunnen bezoekers ook genieten van het verkoelende strandbad.

Openingstijden
Speelland Beekse Bergen is tijdens de 'Country & Western Family Experience' geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Ook op deze dag geldt de reguliere entreeprijs van E 5,95. Houders van een linedance-pas krijgen E 1,- korting. Op vertoon van het entreebewijs van Speelland Beekse Bergen krijgen bezoekers deze dag 50% korting op de entreeprijs van het naastgelegen Safaripark Beekse Bergen. Meer informatie is te vinden op www.beeksebergen.nl.
---



Ingezonden persbericht