Politieberichten Lekstroom 11.45 uur

Utrecht, 16-07-2006

Geweld

HOUTEN Twee jongens van 17 jaar zijn gewond geraakt bij een incident op Het Rond. In de nacht van zaterdag op zondag fietsten de twee jongens om 04.30 uur op Het Rond toen zij onenigheid kregen met een groep jongeren. Vervolgens liep deze onenigheid uit de hand en kregen de twee jongens uit Houten klappen. Een van hen raakte hierbij bewusteloos. Toen de gewaarschuwde politie arriveerde waren de daders al weg. De twee gewonde jongens zijn met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Aangehouden op buurtfeest

JAARSVELD De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een 33-jarige man uit Jaarsveld aangehouden vanwege een mishandeling. De man had op een buurtfeest een 30-jarige plaatsgenoot een klap in het gezicht gegeven. Hij raakte hierbij gewond. De verdachte is overgebracht naar het politiebureau voor verhoor en met een proces-verbaal heengezonden. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan.

Snelheidscontrole

IJSSELSTEIN De politie heeft vrijdagmiddag tussen 15.00 en 16.15 uur een snelheidscontrole gehouden op de Noord IJsseldijk. Drie automobilisten zijn bekeurd vanwege te hard rijden. De hoogst gemeten snelheid was 94 km/uur waar 60 km/uur is toegestaan.