AutoRai

BMW M6 Cabrio vanaf 168.400 euro

(7/18/2006)
Met de nieuwe BMW M6 Cabrio maakt in november van dit jaar een unieke droomauto zijn opwachting in de showroom van de Nederlandse BMW-dealers. Het nieuwste lid van de BMW M-familie is leverbaar voor een prijs vanaf 168.400 euro.
De nieuwe BMW M6 Cabrio is in alle opzichten uniek. De nieuwkomer verenigt het karakter van een luxueuze cabriolet en de rijeigenschappen van een volbloed sportauto met technologie die rechtstreeks afkomstig is uit de autosport.

Onder de motorkap schuilt een hoogtoerige 5,0 liter V10-krachtbron die via een sequentiële zeventraps SMG-transmissie met Drivelogic een vermogen van 373 kW/507 pk op de achterwielen overbrengt. Ondersteund door een op pure dynamiek gericht onderstel leidt dit tot een acceleratie van 0 tot 100 km/h in slechts 4,8 seconden en een elektronisch begrensde topsnelheid van 250 km/h.

Deze indrukwekkende prestaties gaan gepaard met een even exclusieve als sierlijke uitstraling en een standaarduitrusting op topniveau. De nieuwe BMW M6 Cabrio is uiterlijk bijvoorbeeld herkenbaar aan metallic lak met hoogglans, 19 inch lichtmetalen velgen en twee dubbele, ronde uitlaatpijpen die prominent door de achterspoiler steken. Daarbij laten voorzieningen als lederen Merino bekleding, stoelverwarming, een navigatiesysteem inclusief iDrive, een HiFi luidspreker-systeem, een Head Up Display, mDrive en een elektrisch bedienbaar Cabrio dak in het ruime 2+2 interieur geen wens onvervuld.

Ook de actieve en passieve veiligheidsvoorzieningen van de BMW M6 Cabrio zijn van het niveau dat past bij een auto in dit segment. Voorairbags voor bestuurder en voorpassagiers en side-airbags zijn vanzelfsprekend standaard aanwezig, evenals een high performance remsysteem met ABS, Dynamische Stabiliteits Controle (DSC) van de nieuwste generatie, tweefasen remlichten en adaptieve bochtverlichting. De veiligheidssystemen worden elektronisch aangestuurd door het Advanced Safety Electronics (ASE), een informatiesysteem dat nauwkeurig de ernst van een aanrijding bepaalt. Daarmee is onder alle omstandigheden een snelle en adequate werking van de verschillende veiligheidsvoorzieningen gegarandeerd.

BedrijfsautoRAI.nl
Open Lieverdedealer.nl in een nieuw venster