Politie Gelderland-Midden

Regionaal

---

Vooraankondiging controles Verkeershandhavingsteam
Publicatiedatum: 18-7-2006 11:33:57

Doorwerth Het regionale Verkeershandhavingsteam houdt in de hele regio Gelderland-Midden verkeerscontroles. Deze controles richten zich op de speerpunten snelheid, alcohol, rood licht negatie, gordeldracht, het dragen van de helm en constructiesnelheid van brom- en snorfietsen. In de week van 19 t/m 25 juli 2006 zijn de volgende controles gepland:

Donderdag 20 juli wordt in de omgeving van Wageningen en Bennekom gecontroleerd op snelheid, het dragen de autogordel en alcohol. Vrijdag 21 juli wordt in verband met de Vierdaagse in Nijmegen, een alcoholcontrole gehouden gericht op verkeer komend vanuit Nijmegen. Zaterdag 22 juli is er een alcoholcontrole op diverse locaties in Rheden, De Steeg en Velp.
Zondag 23 juli wordt op diverse plaatsen in de gemeenten Overbetuwe en Lingewaard gecontroleerd op snelheid, het dragen van de helm en alcohol.

Deze vooraankondiging betekent overigens niet dat er in de regio Gelderland-Midden geen andere verkeerscontroles worden gehouden door het Verkeershandhavingsteam in het bijzonder en politie Gelderland-Midden in het algemeen.

voor nadere informatie:
Judith Peters-Nillesen
communicatie Verkeershandhaving
politie Gelderland-Midden
026 400 2421

---


---

Nijkerkse gewond bij ongeval

Publicatiedatum: 18-7-2006 11:32:17

Nijkerk - Een 22-jarige vrouw uit Nijkerk is dinsdagochtend in haar woonplaats gewond geraakt na een aanrijding met een 29-jarige Nijkerkse bestuurder van een personenauto. De vrouw fietste omstreeks 09:00 uur de Molenweg in Nijkerk op. Daar werd ze geschept door de personenauto. De vrouw liep hierbij vermoedelijk hoofdletsel op. De traumahelikopter is ter plaatse geweest en de Nijkerkse is per ambulance vervoerd naar het ziekenhuis. De bestuurder van de personenauto bleef ongedeerd, wel is zijn auto beschadigd. De Verkeersongevallendienst van de politie heeft onderzoek gedaan naar het ongeval. De Molenweg is tot ongeveer 11:30 uur afgesloten geweest voor verkeer in verband met het onderzoek.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606