Mutaties Raad voor het Vrije Beroep

Raad voor het vrije beroep

Baarn, 18 juli 2006

In de Algemene Vergadering van de Raad voor het Vrije Beroep is de heer mr. G.J. Westra gekozen tot bestuurslid van de Raad voor het Vrije Beroep. De heer Westra is tevens bestuurslid van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB). In dezelfde vergadering hebben de heren drs. A. Nolles AA en mr. drs. C.M.F.M. Kuijpers afscheid genomen als bestuurslid.
De heer Nolles was bestuurslid namens de Nederlandse Orde van Accountants-Administratieconsulenten (NOVAA) en de heer Kuijpers namens de NOB.

Het bestuur van de Raad voor het Vrije Beroep kent thans de volgende samenstelling:

mr. G.J.M. Moussault - onafhankelijk voorzitter
drs. W. van Dijk - Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde (NMT) J.M.A. van Huut RA - Koninklijk Nederlands Instituut van Registeraccountants (NIVRA) mr. P. Kole - Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB) mr. J. Suyver - Nederlandese Orde van Advocaten (NOvA)
mr. G.J. Westra - Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB)

Tot Algemeen Secretaris is benoemd de heer P.A. Otten. Hij is de opvolger van mevrouw mr. K. Samplonius - van Markus.

De Raad voor het Vrije Beroep - opgericht in 1974 - is een samenwerkingsverband van 21 organisaties van vrije beroepsbeoefenaren in Nederland. De lidorganisaties behartigen de belangen van de leden in de eigen beroepsgroep. De Raad voor het Vrije Beroep behartigt de gezamenlijke belangen van de lidorganisaties. Bij de lidorganisaties zijn in totaal 75.000 vrije beroepsbeoefenaren aangesloten.