Ingezonden persbericht


Persbericht

AAC Cosmos sluit outsourcing overeenkomst met Vision Parts

Eindhoven, 18 juli 2006 - Vision Parts BV uit Amersfoort heeft de complete voorraad spareparts overgenomen van ICT dienstverlener AAC Cosmos en verzorgt nu de volledige logistieke afhandeling en de volledige administratie hiervan.

AAC Cosmos sluit, voor de reparatie van hardware, service verplichtingen af met haar klanten; zogenaamde "Service level Agreements" (SLA). De hardware hersteltijden van deze SLA's variëren tussen de 4 en 8 uur. In de praktijk zal er in geval van een calamiteit binnen 4 of 8 uur een werkende situatie moeten worden opgeleverd. Verder zijn er natuurlijk ook de "Next Business Day" gevallen voor de minder kritische hardware storingen.

Uiteraard heeft dit als consequentie dat er een uitgebreide voorraad van reserveonderdelen beschikbaar moet zijn naast de juiste kennis, kunde en capaciteiten op het gebied van magazijnbeheer, inkoop en koeriersdiensten.

De voordelen zijn enorm aldus Bram van den Bos, directeur Managed Services van AAC Cosmos. "We bieden een nog betere ondersteuning aan onze klanten, onze eigen technische dienst kan efficiënter opereren en we hebben onze kosten beter beheersbaar en vooral flexibeler gemaakt. Door deze verandering realiseren we concurrentievoordeel!"

Marcel Verzijden, divisie manager van Vision Parts BV, voegt daaraan toe: "Doordat wij voor meerdere partijen in de markt deze service kunnen verlenen kunnen we op een zeer efficiënte manier 'parts management' laten plaatsvinden, de kosten worden door meerdere partijen gedragen waardoor we een behoorlijke kostenbesparing kunnen bewerkstelligen."

"Tijdens de pilot die de afgelopen maanden heeft plaatsgevonden, heeft Vision Parts BV haar beloftes waargemaakt, van de honderden meldingen is meer dan 99,9% binnen de gestelde tijd geleverd", aldus Bram van den Bos.

"Vanuit ons magazijn, centraal gelegen in Amersfoort, hebben we engineers beschikbaar die de voorraad continu testen en up-to-date houden", zegt Marcel Verzijden. "Verder hebben we de beschikking over een aantal auto- en motorkoeriers en zijn 365 dagen per week 24 uur per dag operationeel!"

(309 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over AAC Cosmos
AAC Cosmos is een ICT-partner met specifieke kennis op het gebied van ontwerpen, implementeren, toepassen en beheren van ICT-oplossingen. Het bedrijf heeft 380 medewerkers en 6 vestigingen in het hele land. AAC Cosmos richt zich met zijn dienstverlening voornamelijk op middelgrote organisaties in het bedrijfsleven, maar heeft ook grote organisaties binnen de zorgsector, lokale overheid en centrale overheid in zijn klantenkring. AAC Cosmos denkt als ICT-partner met zijn klanten mee over hoe zij ICT pro-actief en op een strategische manier kunnen inzetten, en heeft daarnaast ook specifieke kennis op het gebied van ICT-oplossingen voor het optimaliseren van bedrijfsprocessen. In vrijwel iedere samenwerking met leveranciers beschikt het bedrijf over de hoogste (service-) accreditaties. Zo is het bedrijf onder andere Citrix Benelux Partner of the year 2005, Novell Platinum Solution Partner, Cisco Premier Partner, HP Preferred Partner 2006, Microsoft Gold Certified Partner for Security Solutions, Microsoft Gold Certified Partner for Learning Solutions, Exact Support Partner van het Jaar 2004 en Exact Partner van het Jaar 2005. Daarnaast is AAC Cosmos winnaar van de CRN Award Best Value Added Reseller of the Year 2005. Meer over AAC Cosmos kunt u vinden op: http://www.aaccosmos.nl

Over Vision Parts
Vision Parts BV verzorgt de gehele logistiek rond spareparts van ICT dienstverleners. Als logistieke partner beheert zij het gehele proces van het aankopen van de juiste spareparts, het beheren en up-to-date houden van deze voorraad tot het transporteren en de administratie van deze onderdelen. Vision Parts heeft drie cruciale doelstellingen. De eerste is een snelle en efficiënte reactie naar klanten toe. Als tweede punt geldt nauwkeurigheid. Ten slotte is het leveren van een betaalbare dienstverlening van fundamenteel belang. Vision Parts BV. is ontstaan uit Vision Computer BV. Deze is opgericht in 2001en is distributeur van computer compnenten. Door de Europese in- en verkoop van deze producten kan Vision een optimale en betaalbare voorraadsituatie garanderen. De kantoren en magazijnen van Vision Parts zijn centraal gelegen in Amersfoort, Vision Parts is 365 dagen per jaar 24 uur per dag operationeel. Meer over Vision Parts kunt u vinden op: www.visionparts.nl