Ingezonden persbericht


Campoworld introduceert spectaculaire 'Airstream' op Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2006

Persbericht
Utrecht, 18 juli 2006

'Amerikaanse droomcaravan' primeur voor vaste land van Europa

Bezoekers van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2006 mogen zich alvast gaan verheugen op de vele productinnovaties tijdens dit evenement en heel speciaal op een enorme stunt van exposant Campoworld: de officiële introductie op het vaste land van Europa van de 'Amerikaanse droomcaravan' de Airstream. Deze vermaarde in hooglans aluminium uitgevoerde' caravan, een Amerikaans icoon, wereldwijd vermaard door films en televisieprogramma's, staat symbool voor vrijheid en onafhankelijkheid. De Kampeer & Caravan Jaarbeurs wordt gehouden van woensdag 18 tot en met dinsdag 24 oktober in de Jaarbeurs Utrecht.

Lifestyle symbool
De romp van de Airstream vertoont veel gelijkenis met die van een vliegtuig en wordt op dezelfde grotendeels ambachtelijke wijze, met behulp van 4.000 klinknagels, geassembleerd. Het is veelzeggend dat van alle sinds 1931 gefabriceerde exemplaren nog steeds 65% volop in gebruik is. De unieke, duurzame Airstream is een lifestyle symbool met een niet aflatende populariteit. Deze oogstrelende caravan biedt een zeer moderne en nieuwe kijk op het kamperen.

Intensieve voorbereiding
De Europese versie van de Airstream komt in de versies 532 en 684 met breedtes van resp. 2,27m en 2,5m, beide met de keuze uit vier interieurs. De twee jaar intensieve voorbereiding die aan de komende introductie in Utrecht is voorafgegaan werd afgelopen maart succesvol afgerond met een testrit van ruim 4.000 km door Europa en de selectie van CampoWorld als officiële Nederlandse importeur. Na de Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2006 in de Jaarbeurs Utrecht, is de Airstream nog te zien op beurzen in Zwitserland en Italië en in 2007 in Duitsland.

Voor meer informatie: www.kampeercaravanjaarbeurs.nl

Noot voor de redactie (