Gemeente Berkel en Rodenrijs


Berkel en Rodenrijs verwelkomt 20.000ste inwoner Taart voor de 20.000ste inwoners Dinsdag 18 juli om 11.00 uur verwelkomde burgemeester mevrouw De Goeij van de gemeente Berkel en Rodenrijs de twintigduizendste inwoners. De 20.000ste inwoners zijn Sandra en Vincent Caro.

Het stel is één jaar getrouwd en woont sinds kort in de nieuwe wijk Bolwerk in Berkel en Rodenrijs. Vincent werkt bij de Politie in Delft en Sandra op de marketingafdeling van een farmaceutisch bedrijf. Ze houden van reizen en sportieve activiteiten. Oorspronkelijk komen ze uit Zoetermeer, maar Berkel en Rodenrijs sprak hen meer aan. Sandra en Vincent hebben een eengezinswoning in Bolwerk Oost gekocht vanwege de architectuur en de fijne ligging.

Het jonge paar werd hartelijk ontvangen in het gemeentehuis door de burgemeester met een heerlijke taart van bakkerij Rodenburg. Naast de taart kregen zij een cadeaubon ter waarde van EUR 100,00, het bekende boerderijenboekje van Berkel en Rodenrijs `Van veen tot vinex' en een luchtfoto van hun huis. Van de winkeliersvereniging werd er een mand met cadeaus van de plaatselijke middenstand overhandigd. De Rabobank opende voor het paar een spaarrekening en stortte hierop EUR 250,00. Ook kregen zij een kistje met groente en fruit. Afgesloten met een bos bloemen van Piet van der Burg ging het paar met volle handen terug naar huis.

20.000ste inwoners in het zonnetje gezet

Laatste wijziging website: 18 juli 2006
Copyright © 2003-2006 Gemeente Berkel en Rodenrijs