Politie Drenthe

dinsdagmiddag

Assen, 18-07-2006

Motorrijder gewond bij aanrijding

ASSEN - Een 19 jarige motorrijder uit Groningen is maandagmiddag gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Asserwijk in Assen.

De man haalde een shovel in op het moment dat de 17 jarige bestuurder net begonnen was aan zijn manoeuvre om linksaf te slaan. De motorrijder raakte de met zand gevulde bak van de shovel en verloor de controle over zijn motor. Hij ging onderuit en is met onder meer een sleutelbeenbreuk overgebracht naar het ziekenhuis in Assen 06162338.

Verdachten bekennen ingooien ruiten

MEPPEL - Nadat de politie in de nacht van zondag op maandag een 20 jarige inwoner van Meppel had aangehouden op verdenking van het ingooien van twee winkelruiten heeft zijn 18 jarige kompaan zich dinsdag bij de politie gemeld. Nadat hij was aangehouden bekende hij verantwoordelijk te zijn voor het ingooien van twee winkelruiten in de Hoofdstraat van Meppel. Ze zouden met z'n tweeën verantwoordelijk zijn voor het vernielen van twee fietsen. Bij de politie is tot dusver niets bekend over het feit dat er in de nacht van zaterdag op zondag in het centrum van Meppel fietsen vernield zouden zijn. 06161998.

Bert Visser (0592 361280) doet de persvoorlichting tot dinsdagavond 23.00 uur. Daarna neemt collega Bert Peters het perspiket over tot woensdagmorgen 08.00 uur