Gemeente Tilburg

18-7-2006
Imca Marina op openingsavond Tilburgse Kermis!
Topvermaak en aantrekkelijke prijzen bij start Tilburgse Kermis 2006

Gereduceerde prijzen tijdens openingsavond
De kermisexploitanten hanteren op de openingsavond in overleg met gemeente en kermisbonden lagere tarieven tijdens de openingsavond. Wethouder Hans Janssen (kermis): Hiermee doe je veel mensen een plezier. In ieder geval alle Tilburgers, maar met name degenen die aan het kermisterrein wonen en tegen een lager tarief hun tijdelijke 'buren' nader willen inspecteren. Maar het is natuurlijk ook mooie reclame van de exploitanten zelf.

Startsein kermis
Aanstaande vrijdag wordt de binnenstad van Tilburg weer omgetoverd in een gigantisch pretpark. Moderne, supersonische, griezelige, bliksemsnelle gloednieuwe, maar ook nostalgische attracties slingeren zich in een lint van drie kilometer door de binnenstad. Dit jaar is het terrein zelfs uitgebreid met een nieuw plein op de Spoorlaan, het tijdelijke Spoorplein.
De Tilburgse Kermis wordt vrijdag om 19:25uur officieel geopend op dit Spoorplein. Wethouders Hans Janssen geeft op een feestelijke manier het startsein voor het spektakel.

Mini concert Imca Marina
Vrijdag 21 juli geeft Imca Marina vanaf 18:45 uur een mini concert op het Spoorplein, vanaf het Reuzenrad. Iedereen is natuurlijk van harte welkom bij dit gezellige zomerspektakel. Hans Janssen: Een optreden van niemand minder dan Imca Marina is goed voor een flitsende start van de Tilburgse Kermis 2006!.

Openingstijden kermis
De kermis opent op vrijdagavond om 19.30 uur en alle andere dagen mag er vanaf 12.00 uur gedraaid worden. Iedere avond kan worden gefeest tot 01.00 uur, met uitzondering van de laatste zondag. Dan sluit de kermis om 23.00 uur.