Llink


Rotterdam, 18 juli 2006


- PERSBERICHT -

De Lawaaierige bazaars van Jodphur

Topkok Barry Vera bezoekt India

In de tweede aflevering van Feast India bezoekt topkok Barry Vera de drukke en kleurrijke bazaars van Jodphur. De drukte hier staat in schril contrast met de koele blauw geverfde huizen verderop in de stad. Ook brengt Vera een bezoek aan de zoutmijnen in Baap Rin waar nog maar een handvol mensen aan het werk is. In een klein dorpje verderop wordt Barry door een traditionele opiumceremonie geconfronteerd met de kracht van hechte gemeenschap. Feast India is woensdag 19 juli om 19:50 uur te zien op Nederland 3.

De in Engeland geboren topkok Barry Vera is een groot liefhebber van het Indiase eten en haar cultuur. Hij bezoekt de mooiste en meest bijzondere plekken van dit kleurrijke land in het hart van Azië. Zo brengt Barry in zijn achtdelige reisprogramma een bezoek aan de grootste specerijenmarkt van Azië, neemt hij een kijkje bij de kleurrijke Slangenbootraces en beleeft de Diwali, een groot nieuwjaarsfeest, samen met de lokale bevolking.

Feast India is woensdag 19 juli om 19:50 uur te zien op Nederland 3. Feast India is een programma van LLiNK. Met haar programma's wil LLiNK kijkers en luisteraars inspireren een bijdrage te leveren aan een vrije, eerlijke en duurzame wereld. Sinds september 2005 zendt LLiNK uit op Nederland 3, Radio 1, 3FM, 747AM en www.LLiNK.nl.


---

EINDE PERSBERICHT

Beeldmateriaal in hoge resolutie is te vinden op:

http://www.llink.nl/Beeldmateriaal.133.0.html