Senternovem


Mix & Match

Aanvangsdatum

17-08-2006

Bijeenkomst voor consortia die willen samenwerken.

Het Secretariaat Smart Mix organiseerde in juni en juli drie informatiebijeenkomsten. Deze goed bezochte bijeenkomsten richtten zich op het informeren van geïnteresseerden en op het nader concretiseren van de beoordelingscriteria.

Sommige consortia en kennisinstellingen zijn momenteel nog op zoek naar partners die willen aanhaken op hun programmavoorstel. Ook uit de enquête van de drie informatiebijeenkomsten bleek de behoefte aan netwerking en matchmaking. Daarom organiseert het Secretariaat Smart Mix een makel- en schakelbijeenkomst:

Mix & Match:een bijeenkomst voor consortia die willen samenwerken.

Deze bijeenkomst vindt plaats op donderdag 17 augustus a.s. van 14.00 tot 18.00 uur op een nog nader te bepalen locatie. Doel van de bijeenkomst is matchmaking, een indruk van elkaars aanpak te krijgen én de mogelijkheid te bieden om laatste vragen te stellen aan het Secretariaat Smart Mix. Buiten potentiële partners zijn ook andere geïnteresseerden uiteraard van harte welkom.

Op zeer korte termijn wordt de uitnodiging voor deze bijeenkomst ook per e-mail verstuurd. Mocht uw emailadres bij ons nog niet bekend zijn, dan kunt u contact opnemen met het Secretariaat Smart Mix, info@smartmix.nl.

Houd de website www.smartmix.nl in de gaten voor bekendmaking van de locatie én voor verdere informatie over de bijeenkomst!

Locatie

nog nader te bepalen

Toegangsprijs

Deelname aan de bijeenkomst is kosteloos.

Contact

Voor inhoudelijke vragen over deze bijeenkomst kunt u terecht bij Lisette Janse, linking pin Smart Mix (tel. 070 - 373 56 46) of bij Roelien van der Veen, communicatieadviseur Smart Mix (tel. 070 - 373 51 76).
Wijzigingsdatum | 19-07-2006