AutoRai

Veel voordeel tijdens de Kia Sumsumsummersale

(7/19/2006)
Tijdens de vakantieperiode is het wel heel erg interessant om een bezoekje aan de Kia-dealer te brengen. Het is namelijk Sumsumsummersale bij Kia. Dit betekent veel voordeel op alle modellen! Zo is er nu al een Picanto 1.0 M-bition airco met stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen voor, centrale portiervergrendeling, bestuurders- en passagiersairbag, vijf deuren, achterspoiler, stoere dorpelverbreders, mistlampen voor én airconditioning voor slechts ⬠9.995,-. Hiermee bedraagt het voordeel op dit pakket ⬠1.300,-. Maar dit is nog niet alles. Tijdelijk krijgt men hier gratis een portable Blaupunkt Lucca navigatiesysteem bij ter waarde van ⬠299,-. Het totale Summervoordeel voor de consument bedraagt hierdoor maar liefst ⬠1.599,-! Er is al een Picanto vanaf ⬠7.495,-.

Met de huidige brandstofprijzen is het nu extra aantrekkelijk om te kiezen voor de dynamische Cerato inclusief GasFX LPG installatie. Tijdelijk ontvangt de consument namelijk wel ⬠1.900,- Summervoordeel op dit pakket! Dit betekent dat er al een Cerato inclusief GasFX-pakket is vanaf ⬠13.890,-. En ook voor dit model geldt dat men hier tijdens de actieperiode gratis een portable navigatiesysteem bij krijgt. Het totale Summervoordeel loopt hierdoor op tot ⬠2.199,-.

Ook bij de Kia Rio, Magentis, Carnival én Sportage krijgt de consument tijdens de Kia Summersale een gratis portable Blaupunkt Lucca navigatiesysteem cadeau!

De Carens wordt tijdens de actieperiode geleverd in een 2.0 CVVT M-bition uitvoering waarbij het voordeel voor de consument ⬠500,- bedraagt. Tevens ontvangt men gratis een dual screen portable DVD set (incl. draadloze hoofdtelefoons) met een consumentenwaarde van ⬠469,- bij aankoop van een Carens tijdens de Kia Summersale. De Carens
1.6 LX is al leverbaar vanaf
⬠16.995,-.

Het M-bition pakket op de Sorento bestaat uit een elektrisch schuif-/kanteldak, dakspoiler, speciale lichtmetalen M-bition velgen, M-bition grille, RVS dorpelbeschermers en chromen exterieur deurgrepen. Dit totaalpakket vertegenwoordigt een waarde van â¬
2.425,-. De consument betaalt er tijdelijk slechts ⬠200,- voor. De Sorento 2.4 M-bition is leverbaar voor ⬠33.395,-, de 3.5 V6 M-bition voor ⬠36.535,- en de 2.5 CRDi M-bition vanaf ⬠37.765,-.

Bovendien geldt een extra aantrekkelijke navigatie aanbieding op de Sorento. Tijdelijk wordt het Pioneer Avic X1-BT DVD touchscreen navigatiesysteem met Bluetooth carkit inclusief inbouw aangeboden voor ⬠1.469,-. Normaal kost dit systeem (inclusief inbouw) ⬠2.269,-. Het voordeel voor de consument komt hiermee op ⬠800,-. Het totaal te behalen Summervoordeel op de Sorento kan hiermee oplopen tot â¬
3.025,-.

Tenslotte krijgt iedereen die nu een proefrit bij de Kia-dealers maakt, het boek "Top 100 leuke dingen doen" cadeau. Hierin staan wel 100 leuke ideeën om deze zomer te ondernemen. De actie geldt zolang de voorraad strekt, dus enige haast is wel geboden!

Bovengenoemde acties gelden alleen bij aankoop en kentekenaanvraag van
1 juli 2006 tot en met 31 augustus 2006, zolang de voorraad strekt en niet in combinatie met andere acties. De Blaupunkt Lucca navigatieactie geldt alleen bij aankoop en kentekenaanvraag van 10 juli 2006 tot en met 15 augustus, zolang de voorraad strekt. Op www.kia.nl staat een compleet overzicht van alle acties per model en bijbehorende voorwaarden vermeld.

BedrijfsautoRAI.nl
Open Lieverdedealer.nl in een nieuw venster