Gemeente Wijk bij Duurstede

Gemeenschappelijke regeling Openbaar Lichaam Indicatiestelling Heuvelrug (GR OLIH)

Burgemeester en wethouders van de gemeente Wijk bij Duurstede maken bekend dat zij op verzoek van het algemeen bestuur van de Gemeenschappelijke regeling Openbaar Lichaam Indicatiestelling Heuvelrug (GR OLIH) hebben ingestemd met de liquidatie van de regeling.

De gemeenten Zeist, Wijk bij duurstede, De Bilt, Rhenen, Veenendaal, Bunnik, Renswoude en de voormalige gemeenten Doorn, Driebergen-Rijsenburg, Leersum, Amerongen en Maarn die per 1 januari 2006 zijn opgegaan in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, zijn per 1 januari 2003 een samenwerkingsverband aangegaan ter uitvoering van het indicatiebesluit ex art. 9a AWBZ. Het samenwerkingsverband GR OLIH heeft via de stichting Regionaal indicatie orgaan Heuvelrug zorg gedragen voor een objectieve, integrale en onafhankelijke indicatiestelling.

Deze indicatiestelling is via een algemene maatregel van bestuur per 1 januari 2005 opgedragen aan het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) waardoor de noodzaak voor deze gemeenschappelijke regeling is komen te vervallen. Het algemeen bestuur van de GR OLIH heeft daarom aan de aan de regeling deelnemende gemeente verzocht om op basis van een liquidatieplan in te stemmen met opheffing van de regeling.

Nu alle aan de regeling deelnemende gemeenten het besluit hiertoe hebben genomen is de regeling hiermee opgeheven. Het algemeen bestuur van de GR OLIH heeft ons verzocht u hierover te informeren en via deze publicatie delen wij u mee dat de regeling vier weken na publicatie van dit besluit zal worden uitgeschreven uit het register als bedoeld in artikel 27 lid 3 van de Wet gemeenschappelijke regelingen.

Link, Klik hier om een pagina terug te gaan Link, klik hier om dit artikel te mailen Link, Klik hier om dit artikel af te drukken

spacer
info@wijkbijduurstede.nl
tel : 0343 595595
fax: 0343 595599
spacer Bezoek adres:
Karel de Grotestraat 30 spacer Post adres:
Postbus 83
3960 BB
spacer