2e persbericht van woensdag 19 juli 2006

Eindhoven, 19-07-2006 o Berichten uit de regio

Eindhoven: Snelheidscontroles

* De politie controleerde woensdag op t Hofke tussen 8.10 en 11.30 uur op snelheid. 520 voertuigen werden gecontroleerd. 50 bestuurders reden harder dan de toegestane snelheid van 50 km/u. De hoogst gemeten snelheid werd niet geregistreerd.
* Tussen 13.15 en 14.45 uur controleerde de politie op de Broekakkerseweg op snelheid. In totaal werden 200 metingen verricht. 20 bestuurders reden harder dan de toegestane snelheid van 50 km/u. De hoogst gemeten snelheid werd niet geregistreerd.

Best: Verkeersongeval fietster en automobilist

Woensdag vond op de Sportlaan rond 8.20 uur een aanrijding plaats tussen een 36-jarige automobiliste en een 53-jarige fietster uit Best. De fietster kwam in botsing met de auto doordat zij op de Sportlaan links de weg over stak om een uitrit in te fietsen. De automobiliste reed ook op de Sportlaan en zag de vrouw ineens de weg over steken. Ze kon niet meer op tijd remmen. De fietster is opgenomen in het ziekenhuis met been- en hoofdletsel.

Mierlo: Insluiping woning

In een woning aan de Bisschop van Mierlostraat is tussen woensdag 00.30 en 06.00 uur ingeslopen. Er werden sieraden weggehaald. Via het balkon en het openstaande slaapkamerraam kon de woning betreden worden.

Reusel: Automobilist verliest controle over voertuig en botst tegen boom

Woensdag rond 14.20 uur botste een 24-jarige automobilist uit Reusel met zijn 16-jarige inzittende uit Hooge Mierde op de Hooge Mierdseweg tegen een boom. De bestuurder kwam uit de richting van Hooge Mierde en verloor op de Hooge Mierdseweg de macht over het stuur. De auto kwam tot stilstand tegen een boom. De man en het meisje zijn met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.