Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Hardenberg, 19 juli 2006

PODIUMGROEP HARDENBERG AKTIEF IN ZOMER 2006

Hardenberg-, Tot en met augustus loopt de succesvolle actie 'ZOMER 2006' in uitgaanscentrum Podium Partypalace in Hardenberg door en betekent dat je voordelig uit kunt gaan kunt halen in Podium. Tot 00.30 uur is het gratis entree dus ook gratis met de Discobus! Van 22.00 tot 24.00 uur koop je 2 biertjes of fris voor de prijs van 1. Na 00.30 uur is Podium alleen toegankelijk voor mensen van 18 jaar en ouder.

Verder is het in Podium elke zaterdagavond een drukte van belang vanwege de vele Partyweekends. Om 22.00 uur begint het in club Dance Department tot 03.00 uur met THE INTERACTIVE PARTY waar je per GSM mede de muziek kunt bepalen. Vanaf 03.00 uur is het in club Dance Department tijd voor een nieuwe editie van het feest 'POMPUP DE (MONKEY-)BASS' met de beste hardstyle, jump en hardtrancemusic. De Theaterzaal van Podium Partypalace staat van 23.00 tot uur 06.00 uur helemaal in het teken van een lange zomerse serie parties met de titel: 'ULTIMATE PARTYMIX'.

Muziekcafé De Troubadour

Op donderdag is Muziekcafé De Troubadour tot 01.00 uur open, op vrijdag tot 02.00 en op zaterdag ook tot 02.00 uur. Zaterdagavond zijn we vanaf 21.00 uur open en is het feest in de tent met de allerbeste partydeejays van NO Nederland en dat wil zeggen dat je je wekelijks kunt opmaken voor een heerlijke zaterdagavond met de leukste muziek en honderden vrienden en bekenden. Wil je niet buiten in de wachtrij komen te staan... kom dan op tijd!

Den Herdenbergher

Elke zaterdag in de vakantieperiode is het in Grand Café Den Herdenbergher, middenin Hardenberg 'Swingcafé' en dat is de naam van de vrolijke stapavond voor de oudere jongere (vanaf 23 jaar) tussen 22.00 en 02.30 uur. Het recept is duidelijk. Je neemt een beetje disco, een snufje rock, wat soul, een tikkeltje R&B en een scheut Top40. Goed mixen en besprenkelen met wat gouwe ouwe. Een vol café, gezellige mensen en de mooiste muziek in het leukste café van Hardenberg. Actuele partyinformatie lees je elke dag in de Partyagenda op www.PodiumGroep.nl.

-----------------------

Einde Persbericht