Juli 2006

Green Media Webdevelopment

TUI-dochter Effting nu ook in trouwarrangementen Overname activiteiten van Extravacanza en Wedding Unlimited Reisadviesbureau Effting, onderdeel van marktleider TUI Nederland, heeft per 1 juli 2006 de activiteiten van de reismerken Extravacanza en Wedding Unlimited overgenomen. Extravacanza is het reisbureau dat zich gespecialiseerd heeft in het verzorgen van huwelijken in het buitenland en de reis eromheen. Wedding Unlimited regelt en verzorgt hierbinnen de daadwerkelijke huwelijksvoltrekking. Het is voor externe reisagenten mogelijk om alleen van het product van Wedding Unlimited gebruik te maken en zelf de reis te verzorgen om het huwelijk heen. Extravacanza en Wedding Unlimited zullen onder hun eigen naam blijven opereren, onder de vlag van Effting.

Populair
Trouwen in het buitenland wordt steeds populairder. Extravacanza was het eerste gespecialiseerde reisbureau in Nederland dat zich geheel heeft toegelegd op het verzorgen van romantische en sfeervolle trouwerijen in het buitenland. Hierbij wordt het huwelijk zelf, inclusief alle benodigde documenten, geregeld, plus de reis eromheen.

Reisadviesbureau Effting is met circa 35 medewerkers en gespecialiseerde afdelingen voor vakantie-, zaken- en groepsreizen en incentives een van de grootste en meeste innovatieve reisbureaus van Nederland.

Effting: 'Perfecte aanvulling'
Ben Wagemakers, manager Effting: "Voor reisadviesbureau Effting is de overname van deze twee reismerken een perfecte aanvulling op het bestaande product. De specialistische kennis en de kwalitatief hoogwaardige producten van Extravacanza en Wedding Unlimited sluiten naadloos aan op de bedrijfsfilosofie van Effting".

Trouwdag op maat
De ervaren Wedding Planners van Extravacanza kennen alle ins & outs van diverse bestemmingen en staan op de dag zelf met raad en daad voor het bruidspaar klaar. Zij verzorgen niet alleen de huwelijksceremonie met de diensten van de ambtenaar van de burgerlijke stand, maar ook de taart, champagne, bloemen, de fotograaf, een Nederlands trouwboekje en al het bijkomende papierwerk.

Sfeervolle locaties
In de afgelopen tien jaar hebben Extravacanza en Wedding Unlimited duizenden echtparen een onvergetelijke trouwdag in het buitenland bezorgd. Trouwen onder de wuivende palmen of omgeven door de glitter en glamour van Las Vegas; alles is mogelijk.

Bestemmingen
Een greep uit de bestemmingen waar bruidsparen in de afgelopen jaren in het huwelijk zijn getreden: Australië, Barbados, Curaçao, Finland, New York, de Seychellen en Zuid-Afrika. Hoewel het homohuwelijk in de meeste buitenlanden niet mogelijk is, kan een sfeervolle trouwceremonie georganiseerd worden waarbij ook homoparen elkaar het `ja-woord' geven.