Radio 8FM kiest voor ANP-nieuws

Anp

http://www.anp.nl

Radio 8FM kiest voor ANP-nieuws

Rijswijk, 20-07-2006

Radio 8FM kiest voor ANP-nieuws

Het ANP en Radio 8FM hebben een langdurige overeenkomst gesloten over de nieuwsvoorziening op dit Brabantse commerciële radiostation. Tot september 2011 zijn op 8FM de nieuwsbulletins te horen van ANP Radio. Ook levert het ANP sportbulletins en beursberichten.

Directeur Richard Damen van Radio 8FM is blij met de overeenkomst. 'We zijn erg tevreden over de prijs-kwaliteitverhouding van het ANP-radionieuws. Dat heeft voor ons de doorslag gegeven om dit ook in een langdurig contract vast te leggen. Daarnaast vinden we het ook belangrijk dat we onze luisteraars nu ook 24 uur per dag op de hoogte kunnen houden van het laatste nieuws'.

Ook Bert Kok, Key Account Manager van het ANP, is erg gelukkig met de deal. 'Na Radio 10 Gold en 100%NL heeft opnieuw een belangrijke speler in radioland voor de nieuwsvoorziening van het ANP gekozen. Dat is het bewijs dat we niet alleen kwaliteit leveren, maar ook in tarieven concurrerend zijn'.

Over Radio 8FM
Radio 8FM is het grootste commerciële radiostation in Noord-Brabant. De zender is in die provincie overal te beluisteren via kabel en ether. Radio 8 FM richt zich vooral op de doelgroep 20 tot en met 49 jaar. Ieder moment van de dag zijn er de beste hits te horen uit de jaren '70, '80, '90 en van dit moment.

Over het ANP
Het ANP is dé nieuwsleverancier voor dagbladen, radio en tv, internet, overheden en het bedrijfsleven. Bijna alle commerciële radiostations in Nederland maken gebruik van het radionieuws van het ANP. Dat gebeurt 24 uur per dag, 7 dagen per week.