Persberichten 20/07 middag

Regio, 20-07-2006

Sassenheim Verkeersongeval Een 55 jarige Noordwijkse is in Sassenheim op de Wasbeekerlaan in aanrijding gekomen met een vrachtwagencombinatie. De aanrijding vond plaats op donderdag 20 juli, rond 13.50 uur. De vrachtwagenchauffeur, een 49 jarige man uit Ter aar, reed over de Wasbeekerlaan. Hij zag echter dat hij niet verder kon omdat er een tunneltje was, hij zou moeten keren. Hij zag een bedrijfsterrein waarop hij kon keren. Omdat er geen verkeer aankwam, draaide hij rechts het terrein op. Op dat moment hoorde hij een klap waarop hij direct zijn vrachtwagen stil zet en uitstapt. Hij zag dat hij een fietsster had aangereden. De vrouw was onder de vrachtauto terecht gekomen, maar was aanspreekbaar. De traumahelikopter kwam ter plaatse en verleende assistentie aan het medische team van de ambulancedienst. De vrouw is vervolgens met spoedtransport naar het LUMC gebracht. De verkeersdienst van Politie Hollands Midden onderzoekt de oorzaak van het ongeluk.

Oud Ade Verkeersongeval De politie heeft op donderdag 20 juli, rond 12.00 uur, hulp geboden bij een aanrijding op de Leidseweg. Een 44 jarige bromfietsster uit Oud Ade reed over een parallel aan de rijweg van de Leidseweg en wilde deze oversteken. Mogelijk door de zon zag zij een personenauto over het hoofd. De automobilist een 18 jarige Rijswijker, kon een aanrijding niet meer voorkomen. Zij raakte vervolgens de personenauto in de flank, waardoor zij ten val kwam. Zij is door het ambulancepersoneel nagekeken.

Bergambacht Bekeuring voor landbouwtractor Agenten hebben op woensdag 19 juli, rond 17.15 uur, bekeuringen uitgeschreven aan twee bestuurders van landbouwtractoren. De twee bestuurders, een 44 en een 24 jarige uit Nieuw-Lekkerland, negeerden een gesloten verklaring voor landbouwverkeer en reden de Veerweg op. Agenten die dit zagen hielden de twee staande en schreven bekeuringen uit.

--- einde berichten ---