Ingezonden persbericht


Intermec benoemt Centric tot Honours Premier Partner

Nijmegen, 20 juli 2006 - Intermec Technologies, leverancier van totaaloplossingen voor supply chain management, heeft Centric benoemd tot Honours Premier Partner. Het Honours Premier Partner programma is bedoeld voor strategische partners die Intermec vertegenwoordigen met producten, diensten en ondersteuning in verticale markten. Centric integreert als partner de oplossingen van Intermec in ICT omgevingen.

"Centric heeft als ICT specialist te maken met vraagstukken die supply chain management betreffen. Intermec bleek voor ons de perfecte partner met producten en diensten die aansluiten op de veeleisende ICT omgevingen", aldus Denhard Jongman, Directeur Supply Chain Solutions van Centric.

"Intermec is vereerd samen te werken met Centric binnen zijn verticale markten voor de datacollectie-applicaties en RFID toepassingen. We zijn ervan overtuigd een sterkere value proposition te hebben richting onze verticale markten met het aanwerven van Centric en dat de samenwerking zal leiden tot gezamenlijke successen in de Benelux markt", aldus Guido Vangenechten, Country Manager en Sales Director van Intermec Technologies Benelux.