Politieberichten Utrecht stad, 08.15 uur

Utrecht, 20-07-2006

Winkeldief aangehouden

UTRECHT- Op woensdagmiddag werd een vervelende winkeldief aangehouden. Omstreeks 16.00 uur wilde een 44-jarige man uit Utrecht een winkel verlaten met twee spijkerbroeken. Even daarvoor had hij de labels van de broeken afgehaald. Dit werd echter gezien door winkelpersoneel en de man werd aangehouden. Hij werd vervolgens verbaal agressief en toen de agenten ter plaatse kwamen bespuwde hij hen. De man kon uiteindelijk worden ingesloten op het bureau.

Te veel

UTRECHT- Op donderdagochtend werd een automobilist aangehouden omdat hij teveel gedronken had. Omstreeks 05.00 uur zagen agenten een 22-jarige automobilist met hoge snelheid rijden over het Zandpad. De man werd gecontroleerd en onderzoek wees uit dat de man een kleine hoeveelheid verdovende middelen in zijn bezit had en alcohol had gedronken. Op het bureau blies hij 630 ug/l. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Bijna bestolen

UTRECHT- Op woensdagochtend werd een vrouw bijna bestolen van haar tas. Omstreeks 11.50 uur liep een 76-jarige vrouw uit Utrecht over de Ivoordreef. Zij had twee tassen in haar hand en plotseling werd hier door een onbekende jongen hard aan getrokken. De vrouw liet echter niet los en de jongen moest zonder buit afdruipen. De politie heeft de zaak in onderzoek en verzoekt getuigen contact op te nemen met de politie van het district Utrecht noord; 0900-8844.

Inbrekers aangehouden

UTRECHT- Op donderdagochtend werden twee woninginbrekers aangehouden. Omstreeks 01.00 uur kreeg de politie de melding dat er werd ingebroken in een woning aan de Kromme Nieuwegracht. In de woning trof de politie een 21-jarige man uit Utrecht aan. Zijn maat zat verstopt onder het dekbed. Ook hij, 24-jaar uit Utrecht, werd aangehouden en ingesloten voor verhoor.