Ingezonden persbericht


PERSBERICHT Enschede, 29 maart 2006

Reisorganisatie nosun reizen organiseert 14 daagse onderwatercruise

Reisorganisatie noSun reizen lanceert deze zomer, in samenwerking met de marine van Kirgizstan (de voormalig Sovjet Republiek), een unieke 14 daagse onderwatercruise.

Directeur Martijn Boshuis van noSun vertelt over deze unieke reis "We zijn ruim een jaar geleden begonnen met de voorbereidingen voor deze reis. We waren op zoek naar een reis waarbij we onze klanten 14 dagen absolute noSun garantie kunnen bieden. Met deze onderwatercruise is ons dat prima gelukt."

Tijdens de reis verblijven de deelnemers aan boord van een SSBN TYPHOON CLASS (Type 941). Hoewel het een militaire onderzeeër betreft zijn er aan boord toch diverse luxe faciliteiten. Wel benadrukt Boshuis dat de reis niet geschikt is voor mensen die claustrofobisch zijn ingesteld, aangezien men 14 dagen continue onder de zeespiegel zal verblijven.

Tot en met zaterdag kunnen geïnteresseerden zich aanmelden voor de introductie prijs van 299 euro. De normale verkoopprijs bedraagt hierna 889 euro. Tevens worden er 10 cruises verloot onder mensen die op de site hun emailadres opgeven. De eerste onderwatercruise vertrekt op zaterdag 22 juli in de haven van Den Helder.

Meer informatie over de reis is te vinden op:
http://www.noSun.nl/groepsreizen/onderwater_cruise/

Over noSun

Reisorganisatie noSun biedt reizen aan naar Europese landen die niet bekend staan om hun hoge zon-zekerheid. De reizigers gaan individueel of in groepen op vakantie naar landen als Scandinavië, Ierland, Tsjechië en de landen van het Verenigd Koninkrijk. In een rustig tempo maakt de reiziger kennis met de natuur, cultuur en het avontuur dat het land te bieden heeft. Meer informatie over noSun is te vinden op www.noSun.nl.

Het bedrijf noSun reizen is een reisorganisatie uit Enschede. In oktober vorig jaar opende noSun een tweede kantoor in Eindhoven. De afgelopen twee jaar heeft noSun een explosieve groei doorgemaakt.

Noot voor de redactie: (