Mojo Concerts

Billy Joel in Ahoy' - Rotterdam

Het scheelde niet veel of Billy Joel verdiende zijn brood in de boksring. In zijn jeugd had het voormalige straatschoffie twee grote passies: boksen en piano spelen. Vanwege zijn middelmatige kwaliteiten als bokser besloot Joel de bokshandschoenen in de ring te werpen. Het vechtersbaasje verruilde het kanvas voor de vleugel waarmee het begin werd ingeluid van een grote carrière in de showbusiness.

She's Always A Woman, Uptown Girl, The River Of Dreams: een willekeurige greep uit de lange rij hits die de Amerikaanse zanger op zijn conto heeft staan. In 1983 scoorde Joel zijn enige Nederlandse nummer één hit met het indringende Goodnight Saigon. In de aanloop naar zijn eerste concert sinds zestien jaar wordt in juni het live album 12 Gardens Live uitgebracht. Zijn carrière als bokser verliep weinig florissant, als artiest heeft Joel zijn sporen ruimschoots verdiend.

Zaterdag 22 juli 2006
Ahoy' - Rotterdam
Entree: E 54,-/E 49,-/ E 48,-/E 43,- (exclusief servicekosten) Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop begint zaterdag 27 mei om 10.00 uur via de grotere postkantoren, de grotere Free Record shops, VVV's en GWK's, 0900 300 1250 (45 cpm), de bekende voorverkoopadressen en kassa zaal.