Girls Love DJ's @ Panama*

Ze hebben even op zich laten wachten maar hier zijn ze dan weer met een te gekke editie van misschien wel het gezelligste feestje van Amsterdam; GirlsLoveDJ's. De vorige editie in Panama* was volledig uitverkocht dus dat belooft wat voor de aankomende keer.

Het wordt weer een groot muziekspektakel, zoals de trouwe GLDJ's gangers gewend zijn. Wederom komen de meest uiteenlopende muziekstijlen aan bod: van house tot rock & roll, van hiphop tot classics, van techno naar chansons en weer terug.

GirlsLoveDJ's is all about: fun, vrijheid, blijheid en de mogelijkheid om ongegeneerd los te gaan! Het concept zit als volgt in elkaar: iedere dj draait zijn of haar eigen lievelings dansplaten. Alles onder het mom van: verras je medemens, wees origineel en zorg dat de zaal los gaat! In korte sets van ongeveer 45 minuten laten zij horen welke platen hen geïnspireerd hebben. De dj's laten horen aan welke platen zij mooie herinneringen hebben en welke platen zij, om welke reden dan ook, nooit op feesten hebben kunnen draaien! Verder zijn de locatie, de mensen, de sfeer en uiteraard de dj's de reden dat GLDJ's keer op keer een groot succes is.

In de grote zaal van GirlsLoveDJ's zullen uiteraard de meest uiteenlopende dj's en onze eigen residents de zaal volledig op z'n kop zetten. Deze keer staan de volgende dj's op het programma: Melly Mel, who's bad?! The Flexican: het jonge, Mexicaanse dj-talent. C-mon & Kypski: deze twee muzikale jongens rocken de pan uit! STRFCKR DJ Crew: een nieuw initiatief van verschillende Amsterdamse producers, dj's en andersoortige artiesten. Damien Hope: werkt altijd! Speciaal voor deze editie zullen Guillermo en Tropical Danny hun zomerhit "Toppertje" laten horen. Mr Speak, een van Amsterdam beste dj's op gebied van funk, soul en disco en natuurlijk onze eigen residents: Rubywax en MissingLinks, die elke editie weer voor leuke verrassingen zorgen.

In de kleine zaal staan de twee residents van Molotov achter de decks, die een mix van verschillende electronische muziekstijlen ten gehore brengen met electro house én minimal als muzikale pijlers. Philip Young en Terry Toner, zullen samen met Timst'r het dak eraf trekken. Dat belooft wat!

GirlsLoveDJ's
Panama Amsterdam
Zaterdag 22 juli 2006
Entree: EUR15,00 Vvk: EUR12,00 ex. vvk kosten (aub 0900-0191) Tijden: 23:00 uur tot 04:00 uur
Line up: Dj's Melly Mel, C-mon & Kypski, The Flexican, Damien Hope, Mr.Speak, Rubywax en Missinglinks, STRFCKR DJ Crew, Terry Toner, Philip Young, Timst'r, Guille