Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -

Klûnen met Team Telfort in het centrum van Zwolle

Amsterdam, 14 juli 2006 - Telfort organiseert op zaterdag 22 juli aanstaande het Telfort Klûn kampioenschap in het centrum van Zwolle. Onder begeleiding van de Team Telfort schaatsers strijden diverse teams om te titel 'Telfort Klûn kampioen 2006'. Het Telfort Klûn kampioenschap start om 12.00 uur op het Grote Kerkplein in Zwolle.

Wil je meedoen? Dat kan, schrijf jezelf met drie teamgenoten gratis in. Inschrijven kan al vanaf aanstaande zaterdag 15 juli tot zaterdag 22 juli 11.00 uur in de Winkel van Telfort op Diezerstraat 1 in Zwolle. De minimale deelnameleeftijd is 16 jaar. Bij inschrijving is legitimatie verplicht. Je hoeft niet je eigen schaatsen mee te nemen. Telfort stelt leenschaatsen beschikbaar.

Onder meer Jan Bos, Gretha Smit, Stefan Groothuis, Jochem Uytdehaage, Tom Prinsen en Remco Olde Heuvel van Team Telfort gaan de klûners coachen. "Klûnen is niet eens zo gemakkelijk. Wij zullen de deelnemers tips geven en zo goed als mogelijk begeleiden tijdens hun race. Belangrijkste is een snelle start en je schaatsen goed optillen. In tegenstelling tot ijs remmen de rubberen klûnmatten af", aldus Gretha Smit.

Per race klûnen twee teams van ieder vier klûners in estafettevorm tegen elkaar. Het snelste team gaat verder in het kampioenschap. De klûners van het kampioensteam winnen een prepay pakket van Telfort met de nieuwste Samsung E900.

Op zaterdag 22 juli heeft Telfort in Zwolle voor iedereen een speciale actie. Bij een Telfort abonnement met 200 minuten voor een periode van 1 jaar krijg je de nieuwste Samsung E900 en de bijbehorende Samsung bluetooth headset.

Over Telfort
Telfort is een van de toonaangevende aanbieders van mobiele telecommunicatie voor particuliere en zakelijke klanten in Nederland. Telfort biedt kwalitatief goede producten tegen zeer scherpe prijzen. Hiervoor beschikt Telfort over een netwerk van goede kwaliteit en stelt zij de klantenservice centraal voor haar klanten. Telfort is een vitale organisatie die snel op marktontwikkelingen inspeelt. Vanaf zomer 2005 is Telfort de eerste operator in Nederland met een landelijk dekkend mobiel breedbandnetwerk.


- EINDE PERSBERICHT -

Noot voor de redactie (