2e persbericht van woensdag 26 juli 2006

Eindhoven, 26-07-2006 o Berichten uit de regio

Eindhoven: Politie zoekt getuigen aanranding

De politie is op zoek naar getuigen van een aanranding. Een 39-jarige vrouw fietste woensdag op de Vijfkamplaan. Ze werd rond 08.30 uur lastig gevallen. Een man kwam langs haar fietsen, betastte haar en sprak de vrouw met schunnige taal aan. Signalement: blanke man van ongeveer 1.80 m., net en verzorgd uiterlijk, hij droeg een zonnebril en een wit t-shirt. De vrouw is ongeveer 1.68, blond haar tot net over de schouders, ze droeg een witte broek met daarop een kakigroen topje. Getuigen worden gevraagd contact op te nemen met de politie in Woensel, tel. 0900-8844.

Eindhoven: Diefstal auto

Tussen dinsdag 19.15 uur en woensdag 07.00 uur werd een blauwe Volkswagen Golf gestolen met het kenteken RS-NG-45. De auto stond geparkeerd aan de Stevertsemolen.

Helmond: Benzine gestolen uit schuur

Uit een schuur aan het Diepenbroek werd van dinsdag op woensdag benzine gestolen. Uit tuinapparaten is de brandstof overgeheveld. Om binnen te komen werden klinkers voor de schuifdeur weggehaald om de deur op te lichten.

Helmond: Politie houdt snelheidscontrole

De politie hield woensdag tussen 10.00 en 12.30 uur op de Molenstraat een snelheidscontrole. In totaal werden 401 voertuigen gecontroleerd. 10 bestuurders reden harder dan de toegestane snelheid van 50 km/u. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 76 km/u.

Helmond: Insluiping in woning

Tussen woensdag 07.30 en 13.00 uur heeft een insluiper kans gezien om binnen te komen in een woning aan het Overspoor. Een geldkistje, frisdrank, een portemonnee en een mobiele telefoon werden weggenomen. De achterdeur was dicht, maar niet afgesloten.

Geldrop: Aanhanger gestolen

In de nacht van dinsdag op woensdag is in Geldrop aan de Gijzenrooi een aanhanger gestolen. De aanhangwagen stond op het erf van een woning in die straat. Het is een groene, eenassige ongeremde aanhanger van het merk Intermobie.