Ingezonden persbericht


Persbericht

ZOMERTERRAS OOK WEER IN 2006! Inschrijving Popterras geopend.

Zomerterras 2006
Van 27 juli tot en met 19 augustus staat Vlaardingen weer bol van muziek, theater, kinderactiviteiten en film! Na een aantal succesvolle edities waarbij telkens alle records sneuvelen, hoopt de organisatie op een prachtige zomer waarbij Vlaardingen opnieuw in het teken zal staan van het Zomerterras. Het Zomerterras biedt een programma dat varieert van internationaal bekend locatietheater, muziek in al haar verschijningsvormen, kinderactiviteiten, koffieconcerten, dans, literatuur en een discoterras. Variété wordt niet geschuwd en entertainment evenmin, echter, cultuur blijft hoogtij vieren. Maar gewoon wat komen drinken en in de zon zitten behoort ook tot de mogelijkheden.

De inschrijving voor het Popterras 2006 is inmiddels geopend! In 2006 vindt alweer de derde editie plaats van het Popterras. Na het succes van twee eerdere edities van het Popterras kunnen bands zich nu aanmelden voor Popterras 2006.

In juni en juli zullen 6 voorrondes plaatsvinden in Vlaardingen en Schiedam waarin telkens vier bands strijden om een plaats in de semi-finales. De semi-finales en finale vinden op de zaterdagen plaats op het Zomerterras. Het Popterras zal in 2006 worden bijgestaan door een jury die onder leiding staat van Karen Proeme, artistiek directeur van het Rotterdamse Metropolis Festival.

Zuid-Hollandse acts in alle muziekgenres kunnen zich tot 1 mei opgeven door een biografie en een demo te sturen naar: Stichting Zomerterras
o.v.v. Popterras
Postbus 4235
3130 KE Vlaardingen
(Coverbands zijn in principe uitgesloten van deelname tenzij de muziek op geheel eigen wijze wordt gebracht)

Zomerterras Flashback
Het Zomerterras organiseert een wedstrijd onder de naam Zomerterras Flashback rondom foto's uit de periode 2000 t/m 2005. Iedereen die foto's bezit uit de gehele periode van het bestaan van het Zomerterras, kan hieraan deelnemen. Alle ingezonden foto's worden gepubliceerd op de website van het Zomerterras. Tevens worden er drie exposities samengesteld met de beste foto's; één van sfeerfoto's, één van artiestenfoto's en één van publieksfoto's. Naast de beoordeling van de vakkundige jury, is er ook een publieksprijs te winnen in de drie categorieën.

Voor deelname zie www.zomerterras.nl

Einde persbericht



Ingezonden persbericht