Happy High Tea in "Le Chatealin Corné" op Kasteel Sypesteyn

"Le Chatelain Corne" de meest charmante locatie in Loosdrecht

LOOSDRECHT, 20060718 -- Vanaf 27 juli t/m 31 augustus 2006 is het elke donderdag "Happy High Tea" in "Le Chatealin Corné" op Kasteel Sypesteyn. Het arrangement (duur 2 uren) bestaat uit een rondleiding en een High Tea in de gewelvenkelder van Le Chatelain Corne. Kosten: "Happy High Tea" voor ¤ 19,95 per persoon inclusief rondleiding. Reserveren telefonisch op telefoonnummer 035 ­ 582 01 54


Vanaf 27 juli t/m 31 augustus 2006 is het elke donderdag "Happy High Tea" in "Le Chatealin Corné" op Kasteel Sypesteyn. Het arrangement (duur 2 uren) bestaat uit een rondleiding door kasteel Sypesteyn met daarna een High Tea in de gewelvenkelder van Le Chatelain Corne.

De normale prijs voor de High Tea is ¤ 23,50 per persoon. Op de donderdagen bieden wij dit aan als "Happy High Tea" voor ¤ 19,95 per persoon inclusief rondleiding. Reserveren telefonisch op telefoonnummer 035 ­ 582 01 54. (Tot maximaal twee dagen voor aanvang kunnen wij reserveringen aannemen).

Le Chatelain Corne is voor het publiek, zonder reservering, geopend op zaterdag en zondag vanaf 12.00 uur. U bent dan Van Harte Welkom. Voor groepen (meer dan 8 personen) hebben wij op alle dagen arrangementen.

"Le Chatelain Corne" is onderdeel van de FESTIVITIES groep. Hierdoor gaat professionele dienstverlening van "Le Chatelain Corne" verder dan alleen zaalverhuur en catering. U kunt ook bij ons terecht voor de complete organisatie van uw evenement, seminar of vergadering.

"Le Chatelain Corne" op Kasteel Sypesteyn leent zich uitstekend voor een breed scala aan evenementen. Van uitbundige bruiloft tot sober seminar, van exquise high tea tot besloten topontmoeting. Met alles erop en eraan.

Voor meer informatie kunt u kijken op de site: Le Chatelain Corne. Meer informatie over Festivities treft u aan op www.festivities.nl




Ingezonden persbericht