Politie Drenthe

Donderdagmorgen

Assen, 27-07-2006

Man bekneld
VALTHERMOND Woensdagmiddag raakte een 60-jarige man uit Musselkanaal bekneld toen hij door onbekende oorzaak op de linkerrijbaan van het Zuiderdiep terechtkwam en daar tegen een geparkeerde auto botste. Hij werd door medewerkers van de brandweer bevrijd en met onbekend letsel naar het Scheperziekenhuis in Emmen overgebracht. (06-165308)

Senioren botsen
HOLLANDSCHEVELD Woensdagmiddag raakte een 68-jarige man uit Nieuweroord gewond nadat hij op zijn motor werd aangereden door een 81-jarige automobilist uit Hollandscheveld. Die reed door de binnenbocht van de Wilfred Stillweg en botste daar tegen de tegemoetkomende motorrijder. De motorrijder werd met schouderletsel naar het Bethesdaziekenhuis overgebracht. (06-165321)

Auto in brand na aanrijding
SCHIPBORG Een 19-jarige man uit Zuidlaren verleende woensdagavond geen voorrang aan een naderende personenauto op de Borgweg. De man reed met zijn landbouwvoertuig (een Unimog) vanaf een zandweg de Borgweg op, een 21-jarige man uit Eexterveen naderde met zijn auto vanuit de richting Schipborg en kon niet tijdig stoppen waarna hij het landbouwvoertuig in de flank aanreed. Dit voertuig kantelde hierdoor, de auto raakte in brand. De bestuurder en zijn moeder konden tijdig de auto verlaten. Wel raakte de vrouw gewond en werd met schouderletsel naar het ziekenhuis overgebracht. (06-165365)

Rijzadels en hoofdstellen gestolen
LOON Een 42-jarige man uit Assen deed woensdagmiddag aangifte van diefstal van paardenspullen uit een paardenstal aan de Vrieserweg. De staldeuren werden op woensdagmorgen tussen 10.30 en 11.30 uur opengebroken waarna vier rijzadels en hoofdstellen werden weggenomen. (06-165306)

Politie houdt man aan na huiselijk geweld
HOOGEVEEN Een 41-jarige man uit Hoogeveen werd woensdagavond door agenten in zijn woning aangehouden nadat hij daar zijn 41-jarige echtgenote had mishandeld. Hij had onder meer een glas op haar arm kapot geslagen. Ook bedreigde hij haar. De vrouw heeft zich onder behandeling gesteld van de huisartsenpost. (06-165200)

Agenten betrappen vrouw
EMMEN Donderdagmorgen betrapten op hun fietsen surveillerende agenten een 23-jarige vrouw uit Emmer Compascuum. Nabij het winkelcentrum Angelslo was zij in alle vroegte (05.20 uur) met een stift bezig teksten te schrijven op een stalen container. Zij kreeg hiervoor een proces-verbaal. (06-165424)

Wilt u meer informatie over deze berichten of wilt u in contact komen met de dienstdoende voorlichter van Politie Drenthe, dan kunt u bellen met Dana Kragten, tel. 0592 - 36 1280.