Ingezonden persbericht


Stevige basis voor verdere groei Orange

Orange bereikt mijlpaal met twee miljoen mobiele klanten

Den Haag, 27 juli 2006 - Orange heeft de magische grens van twee miljoen mobiele klanten doorbroken. Deze mijlpaal legt een stevige basis voor de verdere groei van Orange in Nederland. Maarten van Koolwijk uit Utrecht is de tweemiljoenste die met Orange mobiel belt, sms't en mms't.

Exact een maand geleden kondigde Orange de bundeling van breedbandinternet en mobiele en vaste communicatie onder één sterk internationaal merk aan. Orange plaatst zich hiermee in Nederland onder de belangrijkste aanbieders van een compleet samenhangend en geïntegreerd multimediaal aanbod van producten en diensten.

'Met het samensmelten van al onze activiteiten onder één merk bieden wij nu deze mobiele klanten, huidige breedbandklanten, maar vooral ook nieuwe klanten een open wereld met open communicatie. Een nieuwe wereld zonder technologische barrières waarin consumenten kunnen communiceren waar en wanneer zij dat maar willen,' zegt Yves Gauthier, CEO van Orange Nederland.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Orange Nederland N.V.
Tel: +31 6 18010101
E-mail: pers.nlmb@orange-ft.com

Hollander van der Mey/MS&L
Daniëlle Tamis
Tel: +31 70 354 90 00
E-mail: d.tamis@hvdm.nl

Over Orange
Orange is het merk van de France Telecom Group, een van de meest vooraanstaande telecommunicatiebedrijven ter wereld, met 149 miljoen klanten op vijf continenten.

In juni 2006 werd Orange het centrale merk voor producten en diensten op het gebied van mobiele communicatie, breedband en multiplay in Frankrijk, Groot-Brittannië en Nederland als onderdeel van de geïntegreerde operator strategie NExT van de France Telecom Group. Hiermee wordt de positie van Orange in Europa versterkt als het tweede grootste merk voor mobiele communicatie en internet. Tevens werd Orange Business Services het nieuwe merk voor alle zakelijke communicatieproducten en -diensten. Orange Business Services is in 166 landen en gebieden vertegenwoordigd en bedient wereldwijd klanten in 220 landen.

France Telecom Group heeft 23 mobiele en negen internetbedrijven wereldwijd. Op 30 juni 2006 had de Group 88,7 miljoen klanten voor mobiele communicatie en 11,9 miljoen klanten voor internetdiensten. In Nederland had Orange op 30 juni 2006 1,996 miljoen klanten voor mobiele telefonie en 588.000 internetklanten.

Meer informatie over Orange is te vinden op www.orange.nl.