Verzamelberichten donderdag

's-Hertogenbosch, 27-07-2006

Rosmalenaar aangehouden voor mishandeling

Rosmalen Woensdag is een 18-jarige inwoner uit Rosmalen aangehouden voor mishandeling van een 21-jarige plaatsgenote op de Sperwerborch in Rosmalen. De man wordt ervan verdacht in de nacht van zondag op maandag 10 juli 2006 de vrouw op de Sperwerborch te hebben mishandeld. Het slachtoffer zou eerder die nacht de snorfiets van de verdachte bij een café aan de Dorpsstraat in Rosmalen hebben omgestoten. De Rosmalenaar zou de vrouw een aantal keren hebben geslagen. Het slachtoffer liep daarbij diverse kneuzingen en zwellingen op. De verdachte is voor nader onderzoek ingesloten.

Politie houdt man met vuurwapen aan

s-Hertogenbosch De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag in het centrum van s-Hertogenbosch een 50-jarige inwoner uit die plaats aangehouden voor bedreiging en vuurwapenbezit. De man stond bij zijn voormalige partner voor de deur en bedreigde haar verbaal. Toen de politie terplaatse kwam, bleek dat de man met een stok voor de deur stond. Bij zijn aanhouding bleek hij een pistool tussen zijn broeksband te hebben. De man is ingesloten en het vuurwapen is inbeslaggenomen.

Bosschenaar aangehouden voor huiselijk geweld

s-Hertogenbosch - Donderdagmorgen heeft de politie in een woning in s-Hertogenbosch-Zuid een 36-jarige Bosschenaar van zijn bed gelicht voor mishandeling van zijn ex-vriendin. De man wordt ervan verdacht het slachtoffer op 19 juli jl. de keel te hebben dichtgeknepen en haar de afgelopen tijd meerdere keren mishandeld te hebben. De vrouw liep daarbij diverse blauwe plekken en schaafwonden op. De politie heeft voor de vrouw met haar acht maanden oude baby elders in Nederland onderdak geregeld. De man is ingesloten.

Hennepkwekerij ontmanteld

Oss In een woning aan de Verdistraat te Oss is op 27 juli 2006 een hennepkwekerij ontmanteld. In de woning is een compleet ingerichte hennepkwekerij aangetroffen en ook was er geknoeid met de stroommeter. Er werden echter slechts 7 hennepplantjes aangetroffen.

Een 28 jarige man is aangehouden.

Drugsgebruikers aangehouden

Oss In een woning aan de Merelstraat te Oss zijn op 26 juli 2006 een 30 en 40 jarige man uit Oss, een 30 jarige vrouw uit Oss en een 36 jarige man uit Tilburg aangehouden ivm bezit van harddrugs. Allen waren in het bezit van enkele zakjes harddrugs. De 40 jarige Ossenaar was tevens in het bezit van een vuurwapen. Alle harddrugs en het vuurwapen zijn inbeslaggenomen. Ook in de woning aangetroffen goederen, bestemd voor dealen zijn inbeslaggenomen.

Aanrijding letsel

Volkel Bij een aanrijding op de Zeelandsedijk te Volkel op 26 juli 2006 omstreeks 20.05 uur zijn drie personen gewond geraakt. Een 23 jarige automobilist uit Uden kwam met zijn auto op de weghelft voor het tegemoetkomende verkeer en botste frontaal op een tegemoetkomende tegenligger. Een 18 jarige jongen uit Uden, die bij de Udenaar in de auto zat en de bestuurder raakten gewond en zijn overgebracht naar het ziekenhuis in Veghel. Ook de tegenligger ( leeftijd en woonplaats onbekend) raakte licht gewond.

Huiselijk geweld

Veghel Een 44 jarige man uit Veghel is op 26 juli 2006 aangehouden ivm mishandeling van zijn 44 jarige echtgenote en bedreiging van zijn 16 jarige dochter. De man is ingesloten.