Bos Incasso samen verder met DAS

Das rechtsbijstand

Bos Incasso en DAS Rechtsbijstand hebben een voorlopig contract ondertekend waarbij DAS een belang neemt in Bos Incasso. Beide partijen hopen per 1 oktober 2006 daadwerkelijk tot samenwerking te komen.

Bos Incasso kan haar groeiambities door de samenwerking met DAS op krachtige en solide wijze verwezenlijken. De organisatie van Bos Incasso blijft ongewijzigd. Zo blijft de huidige directie van Bos Incasso verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding.

De incassoactiviteiten die DAS op verzekeringsbasis biedt, sluiten goed aan op het door Bos Incasso ontwikkelde totaalpakket van incassodiensten. Samen kunnen Bos Incasso en DAS zowel het MKB, het grootbedrijf als de particuliere opdrachtgever optimaal bedienen met een breed aanbod van juridische diensten.


- Einde bericht .

Noot aan de redactie:
Bos Incasso is een landelijk opererende incasso- en creditmanagementorganisatie. Vanuit kantoren in Groningen, Zwolle en Drachten zorgen 145 medewerkers ervoor dat opdrachtgevers de hun toekomende gelden ook daadwerkelijk ontvangen. Bos Incasso behoort tot de best scorende kantoren in Nederland, is financieel zeer gezond en ziet daardoor al enige jaren een sterke toename van opdrachtgevers. Bos Incasso Groep is de enige incasso- en creditmanagementorganisatie in Noord-Nederland die het traject van debiteuren accepteren, beheren en incasseren daadwerkelijk onder één dak kan faciliteren. Meer informatie vindt u op www.bosincasso.nl

Voor achtergrondinformatie:

Bos Incasso
Henk Bos/Directeur
Tel. 050 . 369 33 04

DAS Rechtsbijstand
Anya Pieroen/Manager Corporate Communicatie
Tel. 020 - 651 75 31