3 e persbericht van donderdag 27 juli 2006

Eindhoven, 27-07-2006 o Berichten uit de regio

Eindhoven: Dronken automobilist botst tegen lantaarnpaal

Op de Huizingalaan is donderdag rond 19.50 uur een 27-jarige automobilist uit Eindhoven tegen een lantaarnpaal gebotst. De man bleek gedronken te hebben. Bij hem werd een promillage van bijna 2,50 gemeten. Hij moet zijn rijbewijs bij de politie inleveren. Tegen de man wordt een proces-verbaal opgemaakt.

Eindhoven: Aanrijding auto - snorfiets

Op de kruising Kronehoefstraat Woenselse Markt zijn donderdag rond 18.30 uur een 52-jarige automobilist uit Veldhoven en een Eindhovens 17-jarig meisje op een snorfiets, met elkaar in botsing gekomen. De man reed met zijn auto over de Kronehoefstraat en het meisje kwam vanaf de Woenselse Markt aanrijden. Het is nog onbekend welke verwondingen het meisje opliep. De automobilist is voor een ademanalyse meegenomen naar het politiebureau. De uitslag hiervan was op het moment van het maken van dit persbericht nog niet bekend.

Eindhoven: Verkeerscontrole

Op de Beukenlaan is donderdag een verkeerscontrole gehouden. In totaal werden vijftien bekeuringen uitgedeeld. Elf voor te hard rijden. De hoogst gemeten snelheid was 114 km/u, terwijl hier maximaal 70 gereden mag worden. Verder werd één bekeuring voor het rijden door rood uitgeschreven, één voor het niet hebben van een bromfietscertificaat en twee voor het niet dragen van een helm.

Veldhoven: Snelheidscontrole

Op de Run zijn donderdag tussen 14.15 en 16.10 uur 614 voertuigen op snelheid gecontroleerd. Hiervan reden 153 bestuurders harder dan de toegestane snelheid van 50 km/u. De hoogst gemeten snelheid is 95 km/u.